Αρθρογραφία »

10.03.2024 | 20:01

Η Άρσεναλ πανηγυρίζει: Λίβερπουλ και Σίτι έκαναν «δώρο», οι αλλαγές στη βαθμολογία και η διαφορά τερμάτων!

Η Άρσεναλ πανηγυρίζει οκτώ νίκες στη σειρά, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι μένουν στην ισοπαλία και η βαθμολογία στην Premier League αλλάζει σημαντικά. Πρώτοι στην ισοβαθμία οι «κανονιέρηδες», στους 64 η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στο -1 οι «πολίτες». Σημαντική η διαφορά τερμάτων ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ είναι πρώτη, για «παρθενική» φορά μετά το βράδυ των Χριστουγέννων!

10.03.2024 | 17:44

Τώρα στο «Άνφιλντ»: Απίθανη ατμόσφαιρα, ένα… κόκκινο γήπεδο που περιμένει το Λίβερπουλ – Σίτι! (vid)

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ» τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλοι περιμένουν τη σέντρα στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι. Ένα γήπεδο… κατακόκκινο, με κασκόλ και συνθήματα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του England365!

10.03.2024 | 15:24

What a game: Μια ατάκα που συνοψίζει όλα τα ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι (vid)

Είναι τρομερό να βλέπεις δυο προπονητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ν' απολαμβάνουν αυτές τις συναντήσεις κι όχι να τις βλέπουν κυνικά και επαγγελματικά. Οι Λίβερπουλ και Σίτι παρουσίασαν σε ολόκληρο τον πλανήτη τις σπουδαίες προπονητικές σκέψεις των Κλοπ και Πεπ, που αμφότεροι κάθε φορά φρόντιζαν να δείξουν πόσο ψυχαγωγήθηκαν από τις «κόντρες» τους.  

10.03.2024 | 12:30

«Άνφιλντ»: Η πιο δύσκολη έδρα ιστορικά για τη Σίτι, με τέσσερα «διπλά» σε 71 χρόνια! (vids)

Παράδοση… 71 ετών. Τρία «διπλά» με κόσμο και ένα χωρίς. Μπορεί να μιλήσει κανείς για τον «νόμο» του «Άνφιλντ» στις αναμετρήσεις της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Για κακή παράδοση των «πολιτών». Αλλά στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη δυσκολότερη εξόρμησή τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος, συγκριτικά με κάθε άλλο γήπεδο. Ο Πεπ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε γεμάτο γήπεδο. Η Σίτι δεν το έχει κάνει από το 2003. Και μένει να δούμε αν οι αριθμοί θα δικαιολογηθούν ξανά ή η παράδοση θα σταματήσει στα… 21 χρόνια!

10.03.2024 | 10:46

The Last Dance: Το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγνής κόντρας (vid)

Δυο προπονητές. Δυο υπερομάδες. Ένα γήπεδο που μπορούν να συμβούν εξωπραγματικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Κλοπ και Πεπ θα έχουν να λένε μέχρι την τελευταία τους ημέρα σε τούτο εδώ τον κόσμο για τα χρόνια που κυριάρχησαν στην Πρέμιερ. Και τώρα, η αυλαία των «μονομαχιών» τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πέφτει...  

09.03.2024 | 21:50

Αν αυτό δεν είναι οιωνός τίτλου, τότε τι; Η Άρσεναλ «μιμήθηκε» Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σίτι!

Οκτώ σερί νίκες. Πρώτη στη βαθμολογία. Σκοράρει ακατάπαυστα, δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο. Και πλέον, έχει και έναν εντυπωσιακό οιωνό να την ακολουθεί. Η Άρσεναλ μιμήθηκε τη Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και θέλει… ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα!

09.03.2024 | 15:37

Το ημίχρονο των… πέναλτι: Πήρε δύο η Γιουνάιτεντ, ζήτησε ακόμη δύο για χέρι του Μικολένκο! (vids)

Απίθανο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον, με απόλυτους πρωταγωνιστές τον Γκαρνάτσο και τον Μικολένκο. Κέρδισε δύο πέναλτι ο πρώτος, έκανε… δύο ο παίκτης του Σον Ντάις, που δεν καταλογίστηκαν. Τέσσερις οι περιπτώσεις, τα δύο δόθηκαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 2-0!

09.03.2024 | 15:02

Το στατιστικό του Μπρούνο Φερνάντες: Σε πόσες ομάδες της Premier League έχει εκτελέσει πέναλτι;

Σκοράρει ξανά από το σημείο του πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντες, «πληγώνει» για πρώτη φορά στην καριέρα του με αυτόν τον τρόπο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πόσες όμως είναι οι ομάδες της Premier League, που τον έχουν δει να εκτελεί από τα «11» βήματα απέναντί τους;