Αρθρογραφία »

05.03.2024 | 11:23

Το παθητικό 72 τερμάτων της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και οι ιστορίες των Ίπσουϊτς και Σουίντον

Έχοντας φτάσει να δεχθούν 72 γκολ μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα και με 11 αγωνιστικές ν’ απομένουν, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε την ιστορική αρνητική επίδοση της Ίπσουϊτς του ’64 και απειλεί το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία, από τη Σουίντον!  

05.03.2024 | 10:30

Ο Αρτέτα μπαίνει δίπλα σε Κλοπ και Πεπ ακόμα και στην κουβέντα για τα γκολ!

Σκοράρει αδιάλειπτα. Όταν βρει ευκαιρία, δεν θα σκεφτεί να κάνει συντήρηση δυνάμεων και θα το διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί. Η Άρσεναλ με τα 6 τέρματα που πέτυχε στο Bramall Lane «έπιασε» την 300άρα υπό τον Μικέλ Αρτέτα και οι επιδόσεις της ομάδας βάζουν τον Ισπανό και στην κουβέντα για το σκοράρισμα, κόντρα σε Πεπ και Κλοπ!  

04.03.2024 | 11:49

Ο Χιλ Μανθάνο αδίκησε τη Ρεάλ, φέρνοντας μνήμες από τον γραφικό Κλάιβ Τόμας, γιατί ένα ματς δεν λήγει σαν το μπάσκετ, με το χρονόμετρο!

Στο Μουντιάλ του 1978, ο Ουαλός διαιτητής, Κλάιβ Τόμας, έμεινε στην ιστορία, γιατί σφύριξε τη λήξη στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Σουηδία, ενώ η κεφαλιά του Ζίκο πήγαινε στα δίχτυα! «Χτύπησε η ειδοποίηση στο ρολόι μου και ήταν το τέλος χρόνου, με την μπάλα στον αέρα» δήλωσε μετά, λες και ήταν ματς μπάσκετ! Ήταν η πιο γραφική απόφαση ποτέ σε Μουντιάλ και λογικά, η FIFA τον έστειλε σπίτι του.  

03.03.2024 | 23:28

Είχε να συμβεί 143 παιχνίδια και 10 χρόνια: Το ρεκόρ που έπαψε να ισχύει με τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ!

Πέρασαν 10 χρόνια, 143 παιχνίδια, 123 νίκες και 20 ισοπαλίες. Και παρόλα αυτά, ήρθε η ώρα εν έτει 2024, να «σπάσει» μία τεράστια παράδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ!

03.03.2024 | 19:57

«Θέλετε πρωτάθλημα; Κερδίστε τον Ρόδρι» - Ο Ισπανός αναβίωσε τους… Invincibles!

Ακόμη μία νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη ένα ματς δίχως ήττα για τον Ρόδρι. «Έσπασε» κάθε ρεκόρ, κατέρριψε το προηγούμενο του Ρικάρντο Καρβάλιο, και πηγαίνει στο «Άνφιλντ» για να κάνει… 60 τα παιχνίδια του, χωρίς να χάσει!

03.03.2024 | 13:25

Αυτά που κάνει η Φούλαμ έχουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Μάρκο Σίλβα!

Δύο «πεντάρες» σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ. Σπουδαίες νίκες μέσα στη σεζόν, στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από 21 χρόνια, και απέναντι στην Άρσεναλ στο «σπίτι» της. Μία μεγάλη εμφάνιση στο «Άνφιλντ», παρά την ήττα, και μία ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ποδόσφαιρο. Όλα αυτά συνοψίζουν την εξαιρετική Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, που είναι 12η, είναι πάνω από την Μπόρνμουθ του πολύ καλού προπονητή, Ιραόλα, και στο -1 από την Τσέλσι του ενός δισεκατομμυρίου! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

03.03.2024 | 12:45

Τρομερά παράπονα στην Αγγλία για το γκολ της Λίβερπουλ: «Έπρεπε να συμβεί ό,τι και στη Ρεάλ!» (vids)

«Χαμός» στην Ισπανία, με φόντο όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια ώρα, αρκετοί Άγγλοι πιστεύουν πως η απόφαση του Μανθάνο είναι σωστή και πως το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και ο Πολ Τίρνι στο Νότιγχαμ – Λίβερπουλ!  

03.03.2024 | 11:56

Tottenham brings up the come-back mode, when opponent scores first!

If the purpose of our life is to make mistakes, learn from them and always getting better, then Tottenham do that very well with the mentality they have acquired under Angelos Postecoglou. The team might have conceded again first for one more game, but came back from a losing position for the 5th time this season with a 3-1 win over Crystal Palace.  

03.03.2024 | 10:29

Η Τότεναμ τολμά, επιμένει και... συνηθίζει να φέρνει τα πάνω - κάτω (vid)

Αν ο σκοπός του ανθρώπου στη ζωή είναι να κάνει λάθη, να μαθαίνει απ' αυτά και να τα διορθώνει, τότε η Τότεναμ παίρνει πολύ καλό βαθμό στη νοοτροπία που έχει αποκτήσει υπό τον Άγγελο Ποστέκογλου. Ναι μεν γι' ακόμα ένα ματς δέχθηκε πρώτη γκολ από αντίπαλο, αλλά έφτασε στην 5η μεγάλη ανατροπή για τη φετινή σεζόν με το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας.  

02.03.2024 | 20:42

«Τρέιλερ» για το μέλλον; Ίδια ημερομηνία, γκολ στην τελευταία φάση και… νταμπλ η Λίβερπουλ! (vids)

Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Ίδια ημερομηνία, άλλος αντίπαλος, παρόμοια κατάληξη, νίκη για τη Λίβερπουλ. Και στο τέλος της σεζόν… νταμπλ. Μήπως παρακολουθήσαμε μία εικόνα από το μέλλον, με οδηγό το «κόκκινο» παρελθόν κα τον Ίαν Ρας;