Αρθρογραφία »

08.03.2024 | 20:42

Είναι αλήθεια: Παίκτης της Σίτι προτιμάει να πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ και… όχι η Άρσεναλ!

«Να πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ, αν όχι εμείς». Ξεκάθαρος ο Κάιλ Γουόκερ, που δεν ξεχνά όσα πέρασε στην Τότεναμ και εξακολουθεί να μην «συμπαθεί» την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα!

08.03.2024 | 11:30

Η κόκκινη, οι χαμένες ευκαιρίες και η πλήρης μετάλλαξη του Νούνιες (vids)

Ο Κλοπ τον περίμενε. Ήξερε πως δεν γινόταν να είναι ο Ντάργουιν αυτός που εμφανιζόταν στην πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ. Φέτος, ο Ουρουγουανός βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Όμως, έπρεπε να βουτήξει πολύ βαθιά στα λάθη και τις αστοχίες, για να βγει πιο δυνατός από ποτέ με την κόκκινη φανέλα.  

08.03.2024 | 11:26

Ο Χάβερτς βρίσκει τον εαυτό του στην Άρσεναλ του Αρτέτα και μαζί χαμογελάει ο… Νάγκελσμαν!

Ο Κάι Χάβερτς φαίνεται επιτέλους να βρήκε τη θέση του στην Άρσεναλ και να έχει προσαρμοστεί στους ρυθμούς που θέλει ο Αρτέτα και «απαιτεί» η  Premier League. Κάτι που δεν μπορούσε κανένας να κάνει στο διάστημα που ο Γερμανός ήταν στην Τσέλσι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

07.03.2024 | 23:27

Αν ο Έντουαρντς αρνηθεί να επιστρέψει, η εφικτή λύση που θα κοιτάξει η Λίβερπουλ, είναι ο Ιταλός, Μασάρα!

Εάν ο Μάικλ Έντουαρντς δεν πεισθεί από τη διοίκηση της Λίβερπουλ να επιστρέψει σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, όπου υπήρξε καταλυτικός στη δημιουργία της ομάδας την οποία ο Κλοπ οδήγησε σε σωρεία τίτλων, η FSG έχει εντοπίσει πιθανές εναλλακτικές λύσεις, με ένα όνομα ανάμεσα τους, που αξίζει να το σημειώσετε: του Φρέντερικ Μασάρα, πρώην τεχνικού διευθυντή στη Μίλαν!  

07.03.2024 | 22:32

Ο Κονατέ «προειδοποίησε» τον Κλοπ: Η ατάκα για τραυματισμό και η… αισιοδοξία στη Λίβερπουλ!

Ο Ιμπαχίμα Κονατέ αντιλήφθηκε άμεσα πως ο τραυματισμός… δεν αργεί και ζήτησε αλλαγή. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον προστάτευσε άμεσα και εν συνεχεία, έδειξε αισιόδοξος τόσο για αυτόν, όσο και για τον Τζο Γκόμες.

07.03.2024 | 15:00

Βίλα, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον έχουν… χρυσές ευκαιρίες στην Ευρώπη, η Λίβερπουλ συνεχίζει, αλλά σκέφτεται την Premier League!

Οι Άγγλοι επιστρέφουν στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία σημαντική ημέρα. Η Μπράιτον παίζει με τη Ρόμα, η Γουέστ Χαμ με τη Φράιμπουργκ, η Άστον Βίλα με τον Άγιαξ και η Λίβερπουλ, εκτός έδρας, απέναντι στη Σλάβια. Μπορούν να έχουν τέσσερις νίκες; Δεν είναι απίθανο. Αλλά στη «μεγάλη» εικόνα, αυτό που θα πρέπει να σκέφτονται, είναι πως όλες μπορούν να κατακτήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Θα μπουν στα βιβλία της ιστορίας, θα βοηθήσουν και την Αγγλία, και τον… εαυτό τους, ενόψει της νέας σεζόν. Και αν υπάρχει μία, που μπορεί να βάλει σε μικρότερη προτεραιότητα την Ευρώπη, αυτή είναι μόνο η Λίβερπουλ. Όλοι γνωρίζουν άλλωστε, πώς θέλει να αποχωρήσει ο Γιούργκεν Κλοπ από το «Άνφιλντ». Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος…

07.03.2024 | 14:38

Ανησυχητικά τα οικονομικά στοιχεία της Τσέλσι για πιθανή τιμωρία!

Τα νούμερα που εμφάνισαν τα οικονομικά στοιχεία της Τσέλσι για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2023, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για τους «μπλε» με δεδομένο τον κανονισμό κερδών και βιωσιμότητας που ισχύει για τα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ!  

07.03.2024 | 11:32

Ο… άχαστος Ρόδρι «απειλείται» από τη Λίβερπουλ

Το βράδυ της Τετάρτης έπαιξε για ένα ημίχρονο, η Σίτι καθάρισε τη ρεβάνς με την Κοπεγχάγη, ο Ρόδρι γι’ ακόμα ένα ματς πήρε αποτέλεσμα και τώρα η απειλή που… ακούει στ’ όνομα Λίβερπουλ, έρχεται να του βάλει νέα, τεράστια πρόκληση.