Αρθρογραφία »

10.03.2024 | 10:46

The Last Dance: Το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγνής κόντρας (vid)

Δυο προπονητές. Δυο υπερομάδες. Ένα γήπεδο που μπορούν να συμβούν εξωπραγματικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Κλοπ και Πεπ θα έχουν να λένε μέχρι την τελευταία τους ημέρα σε τούτο εδώ τον κόσμο για τα χρόνια που κυριάρχησαν στην Πρέμιερ. Και τώρα, η αυλαία των «μονομαχιών» τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πέφτει...  

09.03.2024 | 21:50

Αν αυτό δεν είναι οιωνός τίτλου, τότε τι; Η Άρσεναλ «μιμήθηκε» Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σίτι!

Οκτώ σερί νίκες. Πρώτη στη βαθμολογία. Σκοράρει ακατάπαυστα, δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο. Και πλέον, έχει και έναν εντυπωσιακό οιωνό να την ακολουθεί. Η Άρσεναλ μιμήθηκε τη Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και θέλει… ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα!

09.03.2024 | 15:37

Το ημίχρονο των… πέναλτι: Πήρε δύο η Γιουνάιτεντ, ζήτησε ακόμη δύο για χέρι του Μικολένκο! (vids)

Απίθανο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον, με απόλυτους πρωταγωνιστές τον Γκαρνάτσο και τον Μικολένκο. Κέρδισε δύο πέναλτι ο πρώτος, έκανε… δύο ο παίκτης του Σον Ντάις, που δεν καταλογίστηκαν. Τέσσερις οι περιπτώσεις, τα δύο δόθηκαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 2-0!

09.03.2024 | 15:02

Το στατιστικό του Μπρούνο Φερνάντες: Σε πόσες ομάδες της Premier League έχει εκτελέσει πέναλτι;

Σκοράρει ξανά από το σημείο του πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντες, «πληγώνει» για πρώτη φορά στην καριέρα του με αυτόν τον τρόπο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πόσες όμως είναι οι ομάδες της Premier League, που τον έχουν δει να εκτελεί από τα «11» βήματα απέναντί τους;

09.03.2024 | 11:07

«Θα έβαζε σε προτεραιότητα την Τσέλσι ο Τούχελ, αν... »!

Σενάριο έκπληξη έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με μια πιθανή νέα συνεργασία της Τσέλσι με τον Τόμας Τούχελ απο το καλοκαίρι! Ο Ποτσετίνο, ο... εγωισμός του Μπόελι, αλλά και η αγάπη του κόσμου των «μπλε» προς τον Γερμανό για όσα είχε προσφέρει το 2021.  

08.03.2024 | 20:42

Είναι αλήθεια: Παίκτης της Σίτι προτιμάει να πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ και… όχι η Άρσεναλ!

«Να πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ, αν όχι εμείς». Ξεκάθαρος ο Κάιλ Γουόκερ, που δεν ξεχνά όσα πέρασε στην Τότεναμ και εξακολουθεί να μην «συμπαθεί» την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα!

08.03.2024 | 11:30

Η κόκκινη, οι χαμένες ευκαιρίες και η πλήρης μετάλλαξη του Νούνιες (vids)

Ο Κλοπ τον περίμενε. Ήξερε πως δεν γινόταν να είναι ο Ντάργουιν αυτός που εμφανιζόταν στην πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ. Φέτος, ο Ουρουγουανός βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Όμως, έπρεπε να βουτήξει πολύ βαθιά στα λάθη και τις αστοχίες, για να βγει πιο δυνατός από ποτέ με την κόκκινη φανέλα.  

08.03.2024 | 11:26

Ο Χάβερτς βρίσκει τον εαυτό του στην Άρσεναλ του Αρτέτα και μαζί χαμογελάει ο… Νάγκελσμαν!

Ο Κάι Χάβερτς φαίνεται επιτέλους να βρήκε τη θέση του στην Άρσεναλ και να έχει προσαρμοστεί στους ρυθμούς που θέλει ο Αρτέτα και «απαιτεί» η  Premier League. Κάτι που δεν μπορούσε κανένας να κάνει στο διάστημα που ο Γερμανός ήταν στην Τσέλσι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.