Δεν αρκεί στον Άνταμ ο Μίλνερ

Για το τι πρέπει να κάνει η πρώην ομάδα του, Λίβερπουλ, ώστε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Βρετανίας ο μέσος της Στόουκ, Τσάρλι Άνταμ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι οι «κόκκινοι» θα πρέπει να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός «κανονικού» αριστερού οπισθοφύλακα, θέση που καλύπτει φέτος ο προσωρινός αριστερός μπακ, Τζέιμς Μίλνερ.



Δεν αρκεί στον Άνταμ ο Μίλνερ

Φυσικά, ο Σκωτσέζος χαφ επαίνεσε τον 31χρονο Άγγλο για το γεγονός πως τα έχει πάει περίφημα και σε αυτό τον ρόλο που κλήθηκε να επωμιστεί, ενώ παράλληλα επισήμανε και τις υπόλοιπες μεταγραφές που, κατά τη γνώμη του, οφείλει να κάνει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, ώστε να ανέβει επίπεδο.

«Η Λίβερπουλ χρειάζεται έναν τερματοφύλακα και έναν αριστερό μπακ. Ο Μίλνερ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι θαυμάσιος, όμως θα χρειαστούν έναν πραγματικό αριστερό μπακ. Επίσης, χρειάζονται έναν ακόμη κεντρικό μέσο, έναν επιθετικό και νομίζω θα πρέπει να πάρουν και δύο ακόμη εξτρέμ», ανέφερε ο συνομήλικος του Μίλνερ ποδοσφαιριστής των «πότερς».