Κοντά σε ιστορικό ντεμπούτο ο Κάσερες

Μπορεί ο Μάρτιν Κάσερες να μην έγινε και επίσημα μέλος της Σαουθάμπτον, ωστόσο, ο Ουρουγουανός είναι πολύ πιθανό να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «Αγίων» στον τελικό του Λιγκ Καπ (26/2), γεγονός που θα τον κάνει τον πρώτο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου που θα έχει πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.



Κοντά σε ιστορικό ντεμπούτο ο Κάσερες

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Νησί», στον 29χρονο αμυντικό δεν έχει χορηγηθεί ακόμη άδεια εργασίας, ενώ απομένουν επίσης, μερικές ακόμα λεπτομέρειες, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σαουθάμπτον.

Υπολογίζεται πάντως, ότι η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Κάσερες και το αγγλικό κλαμπ δεν θα έρθει τόσο εγκαίρως, ώστε ο Κλοντ Πιέλ να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάντερλαντ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η επόμενη ευκαιρία για τον μέχρι πρότινος μπακ της Γιουβέντους να αγωνιστεί με τη νέα, όπως όλα δείχνουν, ομάδα του θα είναι ο τελικός του Λιγκ Καπ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 26 Φεβρουαρίου.