Κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του ο Σισέ

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε για δεύτερη και τελευταία φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ.



Κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του ο Σισέ

Ο 35χρονος άσος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα ευρωπαϊκά τερέν τον Οκτώβριο του 2015,  λόγω ενός τραυματισμού στον ισχίο. Οι τραυματισμοί ωστόσο ποτέ δεν κατάφεραν να λυγίσουν το πάθος του για πρωταθλητισμό και έτσι επιχείρησε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, κάνοντας προπονήσεις με την γαλλική Οσέρ, με τα χρώματα της οποίας μας συστήθηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Το πολυπόθητο συμβόλαιο συνεργασίας ωστόσο δεν ήρθε ποτέ, με τον ίδιο παίρνει οριστικά την απόφαση να πει το μεγάλο αντίο στον κόσμο της στρογγυλής θεάς.

Ο Γάλλος επιθετικός άφησε το στίγμα του και στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τιμώντας τις φανέλες των ΚΠΡ, Σάντερλαντ αλλά και  Λίβερπουλ, με την οποία μάλιστα ευτύχησε να κατακτήσει τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005.

Το καλοκαίρι του 2009 έμελλε να αποτελέσει σταθμό στην πορεία του Σισέ. Η μεταγραφή του στη χώρα μας για χάρη του Παναθηναϊκού έμελλε να γεννήσει μια ...ερωτική σχέση με τους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι θα μνημονεύουν τα κατορθώματά του για χρόνια.

«Απόλαυσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα και μέχρι σήμερα η μπάλα ήταν όλη μου η ζωή. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω για λίγα χρόνια ακόμα αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση και να αποδεχτώ ότι η καριέρα μου έχει φτάσει στο τέλος της» δήλωσε στο «Yahoo Sports» ο 41 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, σκοπεύοντας πλέον να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο χώρο της μουσικής, υιοθετώντας-επίσημα-το ρόλο του DJ.