Φέρντιναντ: «Δεν έχω θρηνήσει όπως θα έπρεπε για τη σύζυγό μου... »

Θίγοντας για πρώτη φορά το θέμα της απώλειας της συζύγου και τον τρόπο με τον οποίο ο Ρίο Φέρντιναντ την κρατάει στη μνήμη και την καρδιά του, ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζει ότι δεν έχει μπει σε διαδικασία να σκεφτεί και να θρηνήσει όπως θα έπρεπε για τον χαμό της μητέρας των παιδιών του...



Φέρντιναντ: «Δεν έχω θρηνήσει όπως θα έπρεπε για τη σύζυγό μου... »

«Δεν πιστεύω ότι την έχω πενθήσει όπως πρέπει. Δεν έχω δώσει στον εαυτό μου τον χρόνο να καθίσει και να βγάλει πραγματικά όλα όσα νιώθει», παραδέχεται στην εκπομπή «Being Mum and Dad», ενώ, η Άλισον Κίρκχαμ, παραγωγός του BBC τόνισε:

«Ο Ρίο Φέρντιναντ μας επέτρεψε να τον ακολουθήσουμε σε αυτό το αποκαλυπτικό και εξαιρετικά προσωπικό ντοκιμαντέρ που διερευνά την πολυπλοκότητα της θλίψης. Αυτή η εκπομπή θα προσφέρει στους τηλεθεατές μία οικεία διερεύνηση των τρόπων με τους οποίους οι πενθούντες αντιμετωπίζουν την απώλειά τους».

Έχοντας πλέον αντιληφθεί ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή κι όχι αυτά που σκεφτόταν εκείνος κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός δήλωσε:

«Ως ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουμε την απουσία μας από μεγάλα παιχνίδια λόγω τραυματισμού, σαν να είναι το τέλος του κόσμου. Πιστέψτε με, δεν είναι όταν το συγκρίνεις με τον θάνατο της γυναίκας σου και μητέρας των παιδιών σου στην ηλικία των 34 ετών» και συμπληρώνει: «Ήταν μία φανταστική μητέρα που λάτρευε τα τρία πανέμορφα παιδιά μας. Θα λείψει ως σύζυγος, αδερφή, θεία, κόρη και εγγονή. Θα ζήσει στη μνήμη μας, ως οδηγός και έμπνευση. Το πένθος μας σαν οικογένεια είναι τεράστιο».

Η σύζυγος του Ρίο Φέρντιναντ, Ρεμπέκα, απεβίωσε το 2015 έχοντας δώσει μάχη με τον καρκίνο του μαστού...