«Στο πόδι» οι ομάδες της Πρέμιερ για Λακαζέτ!

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λυών στο τέλος της σεζόν έχει πάρει ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, κάτι που αυτόματα «ενεργοποιεί» τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!



«Στο πόδι» οι ομάδες της Πρέμιερ για Λακαζέτ!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Αλεξάντρ Λακαζέτ φρόντισε να πετάξει τη δική του «βόμβα».

Όπως γνωστοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Canal+», πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από τη Λυών μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αναζητώντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Νομίζω πως η σωστή στιγμή για να αποχωρήσω ήρθε. Νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι χρειάζομαι μία αλλαγή σκηνικού και θέλω να ανακαλύψω κάτι άλλο, έχοντας σαν ιδέα τα εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Θα συνεχίσω να δουλεύω, με την ελπίδα ότι οι καλές ευκαιρίες θα έρθουν το καλοκαίρι».

Οι εν λόγω δηλώσεις αναμένεται να κινητοποιήσουν τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ που τον έχουν, ή αναμένεται να τον βάλουν στη μεταγραφική τους λίστα, με τις Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να είναι οι ομάδες που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του πέρυσι.