Νίκη ψυχολογίας ενόψει... τελικών για Μόγιες

Τη σημασία της ευρείας νίκης για τη Σάντερλαντ με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας (0-4) υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ τόνισε πως κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα για την ομάδα του, με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού από την Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι κρίσιμο σαν.. τελικός!  



Νίκη ψυχολογίας ενόψει... τελικών για Μόγιες

«Γνωρίζαμε την δυσκολία της αποστολής, όμως αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Με το που βάλαμε το πρώτο γκολ, μπορούσες να διακρίνεις το πόσο ανέβηκε η ψυχολογία μας. Δεν νομίζω πως μπορώ να βρω αρκετές φορές πως ως προπονητής είχα το προβάδισμα με 0-4 στο ημίχρονο, δεν ξέρω καν αν έχει υπάρξει ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μην κάνουμε τίποτα… χαζό! Υπήρξαν απλώς μια-δυο στιγμές που έγιναν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις», δήλωσε αρχικά ο Σκωτσέζος τεχνικός, για να τονίσει εν συνεχεία την κρισιμότητα των επόμενων παιχνιδιών για τη Σάντερλαντ:

«Το αποτέλεσμα μας έδωσε τρεις πόντους και ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη πίστη για τη συνέχεια. Θα έχουμε βέβαια δύσκολο έργο και αν χάνουμε παιχνίδια θα γίνεται δυσκολότερο αυτό. Σε κάθε ματς πλέον θα ‘καιγόμαστε’ για τη νίκη».