Ιγκάλο: «Ήθελα να μείνω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Το «φταίξιμο» στη Γουότφορντ και τις υψηλές οικονομικές της απαιτήσεις στο θέμα της μεταγραφής του έριξε ο Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι εάν ήταν στο χέρι του θα συνέχιζε στην Πρέμιερ Λιγκ και όχι στην Κίνα.  



Ιγκάλο: «Ήθελα να μείνω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Chongchun Yatai αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από την Αγγλία, αποκαλύπτοντας και τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που επιχείρησαν την ύστατη στιγμή να τον κάνουν δικό τους.

«Όταν οι προτάσεις έφτασαν στη Γουότφορντ, στο μυαλό μου είχα να μείνω στην Αγγλία. Η Γουέστ Μπρομ επιχείρησε να με πάρει, όμως οι απαιτήσεις της Γουότφορντ ήταν τέτοιες που κατέστησαν αδύνατη τη μεταγραφή μου. Το ίδιο και με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία έδειξε έντονο ενδιαφέρον! Τελικά, μόνο οι κινεζικές ομάδες θα μπορούσαν να δώσουν αυτά που αξίωνε η ομάδα μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νιγηριανού φορ, που συνέχισε εστιάζοντας στον εαυτό του και τις δικές του προτιμήσεις:

«Σε προσωπικό επίπεδο, ναι, τα χρήματα είναι καλά, όμως εάν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα πολύ να έμενα στην Πρέμιερ Λιγκ. Η οικογένειά μου ήταν εδώ, τα παιδιά μου πήγαιναν σχολείο στην Αγγλία, είχαν τους φίλους τους… Δεν είναι εύκολο όταν πρέπει να πάρεις μαζί την οικογένειά σου σε άλλη χώρα. Τι μπορούμε να κάνουμε όμως; Η ζωή συνεχίζεται».