Τίτλοι τέλους για τους «Black Sabbath»

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά συγκροτήματα του πλανήτη αποχαιρέτησε χθες (4/2) το κοινό του έπειτα από 49 έτη παρουσίας στα καλλιτεχνικά τεκταινόμενα. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τους «Black Sabbath» (Μπλακ Σάμπαθ).



Τίτλοι τέλους για τους «Black Sabbath»

Οι πρωτεργάτες της χέβι μέταλ ολοκλήρωσαν το όμορφο αυτό ταξίδι τους που ξεκίνησε το 1968, εκεί όπου το ξεκίνησαν και «συμπαρέσυραν» μαζί τους εκατομμύρια ακόμη... συνοδοιπόρους όλα αυτά τα χρόνια, στη γενέτειρά τους, το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Σε μία συναυλία που διήρκησε για περίπου δύο ώρες, τα ιδρυτικά μέλη της μπάντας (έλειπε μόνο ο ντράμερ, Μπιλ Γουόρντ, τον οποίο έχει αντικαταστήσει ο Τόμι Κλουφέτος), Όζι Όσμπουρν (φωνητικά), Τόμι Αϊόμι (κιθάρα) και Γκίζερ Μπάτλερ (μπάσο) αναφώνησαν το οριστικό «αντίο» στον κόσμο που είχε την τύχη να τους παρακολουθήσει από κοντά στην ιστορική αυτή βραδιά.

Το τελευταίο τραγούδι που είπαν οι «Black Sabbath» επί σκηνής ήταν η πρώτη τους μεγάλη επιτυχία, το «Paranoid» και το england365 παραθέτει για τους αναγνώστες του που δεν μπόρεσαν να πέρασουν το βράδυ του Σαββάτου τους στη «NEC Arena»  τη σκηνή αυτή, καθώς και τον αποχαιρετισμό που ακολούθησε στο παρακάτω βίντεο: