Ό,τι χειρότερο για Πιούλις η... λήξη του ημιχρόνου!

Στο άσχημο μαντάτο της... εκπνοής του πρώτου 45λέπτου στάθηκε ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Στόουκ (1-0), καθώς όπως ο ίδιος τόνισε, θα μπορούσε η ομάδα του να πετύχει κι άλλα τέρματα, αν διατηρούσε και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης την απόδοση που «έπιασε» στο πρώτο.



Ό,τι χειρότερο για Πιούλις η... λήξη του ημιχρόνου!

 «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ κοντά μας στη βαθμολογία και αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ τους, θα δει ότι έχουν μεγάλο βάθος, κάτι που κάνει αυτόματα πάρα πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε. Το χειρότερο πράγμα με το πρώτο μέρος ήταν ότι ο διαιτητής σφύριξε τη... λήξη του! Θα έπρεπε να προηγούμαστε με τρία ή τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο», σχολίασε ο Ουαλός τεχνικός των «μπάγκις» και σχετικά με την αναμέτρηση στο «Χόθορνς», συνέχισε:

«Είχαμε απίθανες ευκαιρίες. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι στην τελική προσπάθεια. Η Στόουκ έκανε μόλις δύο φάσεις. Στο γκολ που βάλαμε πάντως, ο τρόπος που συνδυάστηκαν οι Κρις (Μπραντ), Νασέρ (Σαντλί) και Τζέιμς (Μόρισον, ο σκόρερ) από την αριστερή μας πτέρυγα ήταν φανταστικός»!