Τιμωρία λόγω απαγορευμένων ουσιών και στον Ρέιντζερ

Μετά την αποκάλυψη της τιμωρίας που επιβλήθηκε από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας (FA) στον Σάιντο Μπεραχίνο για χρήση απαγορευμένων ουσιών, άλλο ένα παρόμοιο κρούσμα ήρθε στο... φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Σάουθεντ, Νάιλ Ρέιντζερ.



Τιμωρία λόγω απαγορευμένων ουσιών και στον Ρέιντζερ

Ειδικότερα, σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο, ο... περιβόητος για τα εξωαγωνιστικά του «καμώματα» 25χρονος φορ ομολόγησε λίγο πριν υποβληθεί σε σχετικό έλεγχο κατά τον προηγούμενο μήνα, και συγκεκριμένα στις 9/1, ενώπιον του προπονητή του, Φιλ Μπράουν, πως προέβη δύο ημέρες νωρίτερα (7/1), κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες μάλιστα, ταξινομούνται στην «πρώτη τάξη» (A-Class) της εν λόγω κατηγορίας.

Τελικά, οι εξετάσεις βγήκαν «θετικές», καθώς εντόπισαν στον οργανισμό του Ρέιντζερ τις απαγορευμένες ουσίες που φέρεται να είναι η κοκαΐνη και το MDMA (μία μορφή αμφεταμίνης) και ως άμεση συνέπεια αυτού, η Σάουθεντ προχώρησε στην τιμωρία του Άγγλου στράικερ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 7/1.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο σύλλογος της League One ισχυρίζεται πως δεν θα πραγματοποιήσει καμία περαιτέρω ενέργεια, αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στην ομάδα, εφόσον πρώτα δεν ολοκληρωθεί και η έρευνα που διεξάγει για την ίδια υπόθεση η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.