Πρέμιερ Λιγκ-24η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Μετά το πολύ καλό ορεκτικό Τσέλσι-¶ρσεναλ η 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με ακόμη έξι παιχνίδια, από τα οποία προκύπτει πως η Έβερτον δεν (θα) έχει καθόλου δύσκολο απόγευμα κόντρα στην Μπόρνμουθ, 3-0, την ώρα που η Λίβερπουλ βρίσκεται πίσω στο σκορ από λάθος του Σιμόν Μινιολέ, 1-0. Τεράστιο... διπλό στο ντέρμπι παραμονής με την Πάλας η Σάντερλαντ (4-0), ανατροπή στο Σαουθάμπτον η Γουέστ Χαμ, μπροστά η Γουέστ Μπρομ.



Πρέμιερ Λιγκ-24η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Σε ένα ακόμη μεγάλο Σάββατο για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου δεν έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στα «κεράσια» και με προβάδισμα 3-0 από το 31ο δευτερόλεπτο έως και το 29' δείχνει να συνεχίζει την πολύ καλή πορεία των τελευταίων εβδομάδων.

Στα γνωστά τους επίπεδα συνεχίζουν και οι «κόκκινοι», που ήταν φλύαροι με την μπάλα, δυσκολεύτηκαν απίστευτα να πατήσουν περιοχή και εν τέλει βρέθηκαν πίσω στο σκορ προς το φινάλε μετά από νέο λάθος του Βέλγου τερματοφύλακά τους.

Στο Σαουθάμπτον η Γουέστ Χαμ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε μέσα σε δύο λεπτά και λίγο πριν πάει στα αποδυτήρια γύρισε το ματς (2-1). Σκόρερ οι Κάρολ και Ομπιάνγκ. Μπροστά και η Γουέστ Μπρομ, με τον Τόνι Πιούλις να κερδίζει για την ώρα την παλιά του ομάδα στα 300 παιχνίδια του Φλέτσερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζέιμς Μόρισον ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, μόλις στο 6'. Με το ίδιο σκορ θα τελείωνε και το Γουότφορντ-Μπέρνλι, με τη δεύτερη να παίζει με 10 από το πεντάλεπτο με απευθείας κόκκινη του Χέντρικ, εάν στο γκολ του Ντίνι δεν προσέθετε ακόμη ένα ο Νιάνγκ στις καθυστερήσεις (2-0).

Τέλος, η εντυπωσιακή σήμερα Σάντερλαντ σκορπά τη νέα ομάδα του Σαμ ¶λαρνταϊς, Κρίσταλ Πάλας, αφού σε 45' έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Από ένα οι Εντόνγκ, Κονέ, δύο ο Ζερμέιν Ντεφό.

Αναλυτικά τα σκορ στα ημίχρονα:

Έβερτον-Μπόρνμουθ 3-0

Χαλ-Λίβερπουλ 1-0

Κρίσταλ Πάλας-Σάντερλαντ 0-4

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 1-2

Γουότφορντ-Μπέρνλι 2-0

Γουέστ Μπρομ-Στόουκ 1-0