Εντυπωσιασμένος από Χαλ και Σίλβα ο Κλοπ

Τα εύσημα στη Χαλ και τον ομόλογό του στις «τίγρεις», Μάρκο Σίλβα, απένειμε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της μεταξύ των δύο συλλόγων αναμέτρηση του Σαββάτου (4/2) στο «KCOM Stadium» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Εντυπωσιασμένος από Χαλ και Σίλβα ο Κλοπ

«Όποιος παρακολούθησε τη Χαλ στο εκτός έδρας 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιστεύω ότι θα πρέπει ειλικρινά να έχει εντυπωσιαστεί από τον τρόπο παιχνιδιού της. Μπορεί στα τελευταία λεπτά η Γιουνάιτεντ να την έπαιζε μονότερμα, όμως ακόμη και τότε, τα πήγε καλά, ενώ ο τερματοφύλακάς της (Γιακούποβιτς) πραγματοποίησε μία-δύο εξαιρετικές αποκρούσεις. Μπορεί να είναι δεύτερη από το τέλος, μα κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο ματς εκείνο, γεγονός που αποδεικνύει πόσο δύσκολη δουλειά έχουμε», σχολίασε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και μιλώντας για τον Πορτογάλο συνάδελφό του, συνέχισε:

«Έχω εντυπωσιαστεί, τι άλλο να πω; Αντιμετώπισαν τρεις φορές τη Γιουνάιτεντ (μία στο πρωτάθλημα, δύο στο Λιγκ Καπ) που γνωρίζουμε τη δύναμή της. Σαφώς και δεν ήταν εύκολο το έργο τους, ωστόσο, τα πήγαν πολύ καλά και αυτό δίχως την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, γιατί δεν έπαιρναν πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προφανώς, λοιπόν, ο Σίλβα είναι ένας καλός προπονητής».

Ακόμη, σχετικά με τα πιο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα του συνόλου του, ο κόουτς των «κόκκινων» δήλωσε:

«Ακόμα κι όταν είσαι η τέλεια ομάδα, που εμείς δεν είμαστε, τότε είναι βέβαιο πως θα χάσεις αγώνες, έτσι γίνεται, για αυτό και κανείς δεν κερδίζει ποτέ σε όλα τα παιχνίδια που δίνει μέσα σε μία σεζόν. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε αποδείξει συχνά πως γνωρίζουμε τον τρόπο να κερδίζουμε, απλώς το πρόβλημα είναι ότι δεν αποδίδει αυτό σε κάθε ματς. Αυτό γίνεται, επειδή δουλεύουμε με ανθρώπινα όντα και συνεπώς, τέτοια πράγματα θα συμβούν».