Αποκάλυψη ποινής οκτώ εβδομάδων στον Μπεραχίνο!

Την τιμωρία αποχής για οκτώ εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους που επιβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον επιθετικό της Στόουκ, Σάιντο Μπεραχίνο, επιβεβαίωσε στη συνέντεξη Τύπου εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, ο προπονητής των «πότερς», Μαρκ Χιουζ.



Αποκάλυψη ποινής οκτώ εβδομάδων στον Μπεραχίνο!

Ο λόγος της ποινής φέρεται, σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο, να ήταν η χορήγηση στον 23χρονο ποδοσφαιριστή μίας απαγορευμένης «ψυχαγωγικής ουσίας», κατά την περίοδο του ειδικού προγράμματος προπονήσεων και διατροφής που ακολουθούσε, όσο ήταν μέλος των «μπάγκις».

Ο Ουαλός τεχνικός της Στόουκ δήλωσε πάντως, πως η ομάδα ήταν ενήμερη πριν ακόμη «κλείσει» η μεταγραφή του τον Ιανουάριο για το τι συνέβη με τον Μπεραχίνο, τον οποίο μάλιστα τόνισε ότι υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση του «Χόθορνς» το Σάββατο (4/2). Ειδικότερα, ανέφερε:

«Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Υπήρξε ένα πειθαρχικό ζήτημα και ο Σάιντο τιμωρήθηκε με οκτώ εβδομάδες, αν δεν κάνω λάθος. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην προηγούμενη ομάδα του, εμείς δεν είμαστε σε θέση να τις ξέρουμε» και συμπλήρωσε:

«Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και ο ίδιος ανυπομονεί για το ματς του Σαββάτου. Αναμένεται να τον χρησιμοποιήσω, αν και η εξέλιξη του παιχνιδιού θα κρίνει το αν θα αγωνιστεί. Πολλοί παίκτες που επιστρέφουν στις παλιές τους ομάδες αποδοκιμάζονται και ίσως συμβεί κάτι τέτοιο και με τον ίδιο από τους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ».