Τον νέο... Ανρί παρακολουθεί ο Βενγκέρ

Υπό την... εποπτεία του Αρσέν Βενγκέρ και των συνεργατών του στην ¶ρσεναλ βρίσκεται ο 18χρονος επιθετικός της Μονακό, Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο ο ίδιος ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» χαρακτήρισε ως τον «καινούριο Τιερί Ανρί» σε βίντεο που προβλήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού πρωταθλήματος.



Τον νέο... Ανρί παρακολουθεί ο Βενγκέρ

«Δεν είναι ακριβώς ο Τιερί Ανρί, αλλά η αλήθεια είναι ότι διαθέτει παρόμοιες ικανότητες και ταλέντο και το μέλλον του ανήκει. Αν μετά από αυτά διατηρήσει το ίδιο κίνητρο, την ίδια επιθυμία και την ίδια ευφυΐα που διέθετε ο Τιερί, τότε στα επόμενα δύο-τρία χρόνια θα μιλάμε για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή. Εμείς τον παρακολουθούμε, τον γνωρίζουμε πολύ καλά και εξελίσσεται σωστά. Ο παίκτης επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μονακό την περασμένη σεζόν, οπότε η Μονακό είναι που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Θα μπορούσε να είναι πάντως ένας άλλος... Τιερί Ανρί», σχολίασε ο 67χρονος κόουτς των Λονδρέζων για τον διεθνή με την Κ19 της Γαλλίας φορ και συμπλήρωσε:

«Τα παιδιά που έχουν εξαιρετικό ταλέντο παίζουν ήδη από τα 18. Εκείνοι που δεν παίζουν στα 18 ή 19 τους χρόνια, δεν διαθέτουν το ταλέντο αυτό και εκείνος ήδη αγωνίζεται και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένας παίκτης που προκαλεί ενθουσιασμό με το παιχνίδι του, όπως έκανε ο Τιερί, μπορεί να ντριμπλάρει, να πασάρει και είναι αποτελεσματικός».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Εμπαπέ έχει σημειώσει έως τώρα στη φετινή χρονιά με τους Μονεγάσκους 19 συμμετοχές (τις περισσότερες ως αλλαγή) σε εγχώριες διοργανώσεις και Τσάμπιονς Λιγκ προσμετρώντας στο ενεργητικό του 6 γκολ και 7 ασίστ.