Δεν μετανιώνει ο Ρόουντς

Την σωστή απόφαση θεωρεί πως πήρε ο Τζόρνταν Ρόουντς, ο οποίος την τελευταία μέρα των μεταγραφών άφησε τη Μίντλεσμπρο για λογαριασμό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.  



Δεν μετανιώνει ο Ρόουντς

Ο 26χρονος επιθετικός άφησε την Πρέμιερ Λιγκ, για να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ με τις «κουκουβάγιες», όπου θα αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν, με την προοπτική αγοράς το καλοκαίρι από την ομάδα του Σέφιλντ.

Όπως τονίζει ο Σκωτσέζος, οι αναμνήσεις του από τη Μίντλεσμπρο είναι ευχάριστες, όμως η αδυναμία του να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να βρεθεί στις βασικές επιλογές του Αϊτόρ Καράνκα, τον οδήγησε στην έξοδο.

«Η Μίντλεσμπρο είναι ένας φανταστικός σύλλογος και πραγματικά το απόλαυσα. Όμως η καριέρα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σύντομη και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Εμένα απλά μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε κατηγορία. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να ξυπνάς το Σάββατο και να περιμένεις να παίξεις. Θα χαρώ πολύ να συνεισφέρω στην ήδη εκπληκτική χρονιά της Σέφιλντ Γουένσντεϊ», τόνισε ο Ρόουντς, μιλώντας στο «Sky Sports».