Αφήνει το συναίσθημα στην άκρη ο Ντάις

Αποφασισμένος να μην αφήσει τα συναισθήματά του για τη Γουότφορντ να τον επηρεάσουν στον επόμενο αγώνα της Μπέρνλι το Σάββατο δηλώνει ο Σον Ντάις.    



Αφήνει το συναίσθημα στην άκρη ο Ντάις

Τους «κλάρετς» υποδέχεται το Σάββατο η Γουότφορντ, η ομάδα στην οποία ο Σον Ντάις όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής, έχοντας ως πρόεδρο τον Γκρέιαμ Τέιλορ.

Ο 45χρονος τεχνικός τόνισε πως θα αφήσει το συναισθηματικό κομμάτι στην άκρη ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης. «Ο κόσμος ξεχνά ότι ήμουν πρώτος προπονητής για ένα χρόνο εκεί. Έχω παίξει στη Γουότφορντ, μετά έγινα προπονητής της ομάδας νέων και ύστερα βοηθός, οπότε υπάρχει σύνδεση. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως ότι θα την αφήσω στην άκρη», τόνισε ο Νταις.

Παράλληλα, ο προπονητής της Μπέρνλι παραβρέθηκε στην κηδεία του πρώην προπονητή και προέδρου της Γουότφορντ, Γκρέιαμ Τέιλορ και είπε δύο λόγια στη μνήμη της εμβληματικής φιγούρας της ιστορίας των «χόρνετς»: «Πέρασα κάποια καλά χρόνια στο σύλλογο, ακόμα και τον ένα χρόνο που ήμουν προπονητής και τον είχα πρόεδρο», πρόσθεσε.

Η σεζόν 2011-12 ήταν η μοναδική στην οποία ο Σον Ντάις ήταν πρώτος προπονητής της Γουότφορντ. Η αλλαγή όμως στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και η έλευση της οικογένειας Πότσο το καλοκαίρι του 2012 έφερε την άμεση απομάκρυνσή του.