Περιμένει άμεση βελτίωση ο Σνάιντερλεν

Ικανοποιημένος μεν από την εμφάνιση του στο παιχνίδι της Έβερτον με τη Στόουκ (1-1), αλλά με την αισιοδοξία πως εν καιρώ θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος εμφανίστηκε ο Μοργκάν Σνάιντερλεν.



Περιμένει άμεση βελτίωση ο Σνάιντερλεν

Ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Έβερτον στην έδρα των «potters», έχοντας γενικά καλή παρουσία, ο ίδιος ωστόσο δεν επαναπαύεται σε αυτό και επιθυμεί να γίνει ακόμα καλύτερος για τη νέα του ομάδα με την πάροδο του χρόνου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε και τους φιλάθλους των «ζαχαρωτών» για την υποστήριξη που του δείχνουν στα πρώτα του βήματα στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ: «Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί, οπότε θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Είναι πάντως μόνο η αρχή. Θέλω να δώσω πολλά περισσότερα και θα το κάνω όταν αρχίζω να βρίσκω το ρυθμό μου.

Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε εξαιρετικά πράγματα. Συνηθίζω πλέον εδώ, και όλα τα παιδία είναι εντάξει μαζί μου. Φυσικά, γνώριζα από παλιότερα το τεχνικό τιμ (σ.σ από την περίοδο που ήταν στη Σαουθάμπτον), κάτι που κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Έχω την εμπιστοσύνη του καθενός και αυτό επομένως με κάνει χαρούμενο αλλά και να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Μοργκάν Σνάιντερλεν.