Καλός ο Σναϊντερλέν για Κούμαν, αλλά...

Μπορεί ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, να επαίνεσε το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μοργκάν Σναϊντερλέν, για τις ικανότητες που διαθέτει, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στο σύνολό του και πως οι παίκτες που συναπαρτίζουν την πρώτη ενδεκάδα μπορούν να αλλάξουν, ακόμα και από την επόμενη αγωνιστική.



Καλός ο Σναϊντερλέν για Κούμαν, αλλά...

«Ο Μοργκάν είχε καλή απόδοση. Τον γνωρίζω και ξέρω ότι με τέτοιου είδους εμφανίσεις μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είναι πολύ δυνατός, άνετος με την μπάλα και μπορεί να παίξει σε διαφορετική θέση από αυτή που αγωνίστηκε στο ματς αυτό, καθώς μπορεί να αναλάβει έναν πιο επιθετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Ξέρουμε ότι στα χαφ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, όμως οι καλύτεροι παίκτες θα είναι αυτοί που θα αρχίζουν ως βασικοί. Μπορεί το επόμενο Σάββατο να παίξουν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός μετά το ισόπαλο (1-1) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Στόουκ, τόσο σχετικά με τον Γάλλο μέσο που ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της νέας του ομάδας, όσο και συνολικά για το έμψυχο υλικό των «ζαχαρωτών».  

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης με τους «πότερς», ο 53χρονος κόουτς συμπλήρωσε:

 «Θεωρώ την ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα, αν και στο τέλος μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχαμε για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, αλλά τις καθαρές ευκαιρίες τις δημιούργησε η Στόουκ. Γενικά, πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά στον αμυντικό τομέα και ίσως, στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί, ώστε να αξιοποιήσουμε την κατοχή της μπάλας. Όλοι ξέρουν ότι η έδρα της Στόουκ είναι δύσκολη, μα εμείς πήραμε τον πόντο. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε καλύτερα μην χάνεις».