Εξαιρετική δουλειά ο Σίγκουρντσον, σύμφωνα με Κλέμεντ

Το εγκώμιο του πρωταγωνιστή της νίκης (2-1) απέναντι στη Σαουθάμπτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, «έπλεξε» ο προπονητής του στη Σουόνσι, Πολ Κλέμεντ, τονίζοντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Λίμπερτι» τη σωστή δουλειά που κάνει ο παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται το ίδιο αποτελεσματικά, όπως λέει, σε οποιαδήποτε θέση και αν του ζητήσει ο ίδιος να παίξει.



Εξαιρετική δουλειά ο Σίγκουρντσον, σύμφωνα με Κλέμεντ

Για τον Ισλανδό μέσο που «σέρβιρε» το πρώτο και πέτυχε το δεύτερο γκολ των «κύκνων», ο Άγγλος τεχνικός ανέφερε:

«Ο Γκίλφι βγάζει φανταστικές μπαλιές στις στημένες φάσεις και τέλειωσε πολύ όμορφα τη φάση μετά την ασίστ του Λουσιάνο Νάρσινγκ. Θα ήθελα όμως, να κάνω ένα σχόλιο για την εξαιρετική δουλειά του Γκίλφι. Ο κόσμος με έχει ρωτήσει αν νιώθει ο ίδιος καλά να παίζει αριστερά. Πρέπει να σας πω ότι δεν έχω συζητήσει μαζί του για αυτό, αλλά ο ίδιος έχει φέρει εις πέρας οτιδήποτε του έχω ζητήσει».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της νίκης απέναντι στους «Αγίους», ο 44χρονος κόουτς τοποθετήθηκε ως εξής:

«Ήταν μία ανάμεικτη απόδοση, πήραμε όμως, μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο μία καλή ομάδα η οποία προερχόταν με μία ευρεία νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στη Λέστερ για το πρωτάθλημα και μία πολύ μεγάλη πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Δεν ξεκινήσαμε καλά, καθώς τους δώσαμε πολλούς χώρους στο πρώτο 10λεπτο, μα ύστερα βρήκαμε τη λύση και ως τη λήξη του πρώτου μέρους ήμασταν πολύ καλοί. Μετά, ήρθε το πρώτο μας γκολ, όπου αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατοί στις στημένες φάσεις και μας παρουσιάστηκαν και ευκαιρίες να πετύχουμε ένα ή δύο παραπάνω τέρματα, αλλά ο Φόρστερ πραγματοποίησε κάποιες καλές επεμβάσεις».