Σοκ για τη Νιούκαστλ!

Ψυχρολουσία για τη Νιούκαστλ, η οποία παρά το γεγονός πως είχε τις ευκαιρίες, είδε την ΚΠΡ να της «κλέβει» το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, μαζί με την ευκαιρία να ανέβει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ.  



Σοκ για τη Νιούκαστλ!

Το σκορ άνοιξε... με το «καλησπέρα» ο Τζόντζο Σέλβεϊ, πετυχαίνοντας γκολ στο πρώτο λεπτό. Η ισοφάριση για τους «Ρέιντζερς» ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν σε μία αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κόρνερ, ο Κόνορ Γουάσινγκτον βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη οι «καρακάξες» μπήκαν δυνατά και ο... συνήθης ύποπτος τις τελευταίες αγωνιστικές Μάτ Ρίτσι έκανε με κεφαλιά το 2-1, μετά από ωραία σέντρα του Χέιντεν. Ενώ η Νιούκαστλ είχε ευκαιρίες να «κλειδώσει» το παιχνίδι, έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Σμίθις, ο οποίος ήταν καθοριστικός με επεμβάσεις σε σουτ του Πέρεθ και του Αμεόμπι.

Τελικά την αδυναμία αυτή την πλήρωσε, καθώς στο 90ό λεπτό, μετά από ασυνεννοησία του Κλαρκ με τον Ντάρλοου, ο στόπερ της Νιούκαστλ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  Έτσι οι «καρακάξες» έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τη Μπράιτον, η οποία αύριο δοκιμάζεται στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Λιντς, η οποία κέρδισε την Μπλάκμπερν με 2-1, βυθίζοντάς την ακόμα περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η Φούλαμ πέρασε από την έδρα της Μπέρτον με 2-0, ανεβαίνοντας στην 9η θέση.