Ατυχία και... Γκόμες τα αίτια της ήττας για Βενγκέρ

Στο ότι η ομάδα του δεν είχε... σύμμαχο την τύχη, αλλά και στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα των αντιπάλων, Εουρέλιο Γκόμες, απέδωσε τη χθεσινή (31/1) εντός έδρας ήττα (2-1) της Άρσεναλ από τη Γουότφορντ, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.



Ατυχία και... Γκόμες τα αίτια της ήττας για Βενγκέρ

«Είχαμε δοκάρι στο τέλος (με τον Λούκας Πέρεθ) και χάρη στον Γκόμες και τις φανταστικές αποκρούσεις του, αποσόβησαν πολλές επικίνδυνες φάσεις μας. Αν κάποιος κοιτάξει τις ευκαιρίες του αγώνα, θα αντιληφθεί ότι ήμασταν άτυχοι που χάσαμε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και αναλύοντας το κακό ξεκίνημα των Λονδρέζων, οι οποίοι δέχθηκαν μέσα σε ένα τρίλεπτο (10’-13’) στο πρώτο τέταρτο του ματς τα δύο τέρματα που αποδείχθηκαν και καθοριστικά, ώστε να χάσουν το παιχνίδι, συμπλήρωσε:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μισό του αγώνα, ειδικά στα πρώτα είκοσι λεπτά. Χάσαμε όλες τις μάχες, ήταν πιο δυναμικοί από εμάς και εκτός των άλλων, έπαιξε λίγο και η ατυχία το ρόλο της, επειδή ένιωσα ότι ήμασταν άτυχοι που δεχθήκαμε ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο οποίο μάλιστα, η μπάλα κόντραρε. Μετά από αυτό, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά σε εμάς, αλλά όπως είπα, ήμασταν άτυχοι που χάσαμε, δεν αξίζαμε την ήττα».