Τελικά ο Ντίλντο δεν ήταν …σέντερ φορ!

Στην εποχή της fast food ενημέρωσης όπου κάθε τι που γράφεται στο διαδίκτυο αναπαράγεται με περισσή ευκολία απορούμε πως δεν συνέβη και νωρίτερα! Να πέσει στην παγίδα δηλαδή κάποιος και να καταπιεί ένα τρολάρισμα αμάσητο και να το μεταφέρει ως έγκυρη είδηση! 



Τελικά ο Ντίλντο δεν ήταν …σέντερ φορ!

Ένα σάιτ λοιπόν που ασχολείται με θέματα της Ρέντινγκ, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, πίστεψε κάποιο τρολάρισμα που έκανε ένας οπαδός ο οποίος είχε ανεβάσει μία φωτογραφία κάποιου ποδοσφαιριστή να πανηγυρίζει γράφοντας από κάτω πως ο Καμερουνέζος σέντερ φορ Γιερμάς Ντίλντο συζητάει με τους «Ρόγιαλς» για μετακίνηση!

Ενας φορ με 76 γκολ σε 93 ματς έλεγε το κείμενο και κάποιοι «τσίμπησαν» ωστόσο όλο το θέμα ήταν πλάκα αφού και μόνο η λέξη Ντίλντο (δονητής στα αγγλικά) θα έπρεπε να ψυλλιάσει τον συντάκτη και να το ψάξει περισσότερο!

Ετσι κι αλλιώς θα έπρεπε δηλαδή να μπει και να βρει περισσότερα στοιχεία αλλά μάλλον έπεσε θύμα του ευρηματικού κειμένου του τύπου που τρόλαρε, και που ήταν επικό!

Εκανε λόγο για κυνηγό «πολύ διεισδυτικό» που «τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες»!

Μετά το κάζο το σάιτ προσπάθησε να διορθώσει τις εντυπώσεις γράφοντας στους πάμπολλους φίλους της Ρέντινγκ που απάντησαν, κάνοντας εξίσου πλάκα με το κείμενο, τονίζοντας πως: «ζητούμε συγγνώμη αλλά τουλάχιστον σας διασκεδάσαμε» κάνοντας λόγο για μία άτυχη στιγμή!