Πρέμιερ Λιγκ – 23η αγωνιστική (preview)

Πανικός στο «Νησί», καθώς ανήμερα της τελευταίας ημέρας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Πρέμιερ Λιγκ κάνει... παιχνίδι με την 23η αγωνιστική, η οποία πέρα των άλλων, περιέχει στο πρόγραμμά της το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.



Πρέμιερ Λιγκ – 23η αγωνιστική (preview)

Εμβόλιμη αγωνιστική λαμβάνει χώρα στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία βρίσκεται αισίως στην 23η «στροφή».

Την Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται στο «Βαιτάλιτι» η Μπόρνμουθ, με τα «κεράσια» να είναι σαφώς πιο... άνετα συγκριτικά με την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος γνωρίζει πως σε παιχνίδια όπως το σημερινό, καλείται να παίρνει βαθμό ή βαθμούς, αν ελπίζει εν τέλει στην παραμονή των «αετών» στα «σαλόνια».

Εκτός έδρας δοκιμασίας για την Τότεναμ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα των Τσέλσι και Λίβερπουλ, μειώνοντας είτε την απόστασή της από την κορυφή, είτε από την 4η θέση. Μοναδικός στόχος λοιπόν να περάσει αλώβητη από την έδρα της Σάντερλαντ.

Στο σημείο που βρίσκεται, η Άρσεναλ δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών απέναντι σε ομάδες όπως η Γουότφορντ, ειδικά μέσα στο «Έμιριεϊτς», αν επιθυμεί να παραμείνει «ζωντανή» στο «κόλπο» του τίτλου, μένοντας σε κοντινή απόσταση από τους «μπλε» συμπολίτες της.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση μεταξύ της Σουόνσι και της Σαουθάμπτον. Σε δυσκολότερη κατάσταση οι «κύκνοι», οι οποίοι υποδέχονται την αρμάδα του Κλοντ Πιέλ στο «Λίμπερτι» μετά την τεράστια νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Λίβερπουλ.

Απορίας άξιο είναι το πρόσωπο που θα δείξει η Λέστερ στην έδρα της Μπέρνλι, η οποία τουλάχιστον εντός έδρας, είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμη.

Η Μίντλεσμπρο θέλει να ανέβει βαθμολογικά και το ματς απέναντι στη Γουέστ Μπρομ τις δίνει ελπίδες. Θέλει να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο συγκριτικά με το ματς της προηγούμενης «στροφής», όταν και έχασε μέσα στο «Ρίβερσαιντ» από τη Γουέστ Χαμ.

Παιχνίδι της ημέρας φυσικά δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Για ένα μεγάλο «διπλό» πάνε οι «μπλε», που θέλουν να εκμεταλλευτούν την κάκιστη ψυχολογία των «κόκκινων». Στενεύουν τα περιθώρια για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, οι οποίοι μετρούν τρεις σερί ήττες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας

Άρσεναλ – Γουότφορντ

Μπέρνλι – Λέστερ

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Μπρομ

Σάντερλαντ – Τότεναμ

Σουόνσι – Σαουθάμπτον

Λίβερπουλ – Τσέλσι

(1/2)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χαλ

Στόουκ – Έβερτον