Τέρι: «Ας κερδίζουμε κι ας μην παίζω εγώ»

Λόγια που αρμόζουν σε ηγέτη και ποδοσφαιρικά... ρομαντικό άνθρωπο, βγήκαν από τα χείλη του Τζον Τέρι αναφορικά με το ρόλο του στην Τσέλσι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Στίβεν Τζέραρντ για το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport. 



Τέρι: «Ας κερδίζουμε κι ας μην παίζω εγώ»

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο αρχηγός των «μπλε» για τις αντοχές του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον παραγκωνισμό του φέτος από τον Αντόνιο Κόντε, η απάντηση του JT ήταν μοναδική...

«Πρώτα απ' όλα η ομάδα πετάει, παίζει εκπληκτικά... Μερικές φορές δεν περνάει από το χέρι σου για να κάνεις αυτό που θέλεις... Δεν εξαρτάται από εσένα. Ξεκίνησα στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν, τραυματίστηκα, χάσαμε από Λίβερπουλ και Άρσεναλ και ο προπονητής με ρωτούσε πότε θα επιστρέψω. Έπειτα ήρθε το σερί των 13 αγώνων δίχως ήττα, ήμουν έτοιμος αλλά δεν μπορούσα να μπω στην 11άδα.

Σαν ποδοσφαιριστής είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχθείς, αλλά πρέπει. Όταν έχεις έναν κόουτς που είναι τόσο ειλικρινής όσο ο Κόντε και σου έχει πει ότι “τα παιδιά παίζουν εξαιρετικά και αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να μπεις εσύ στην 11άδα” δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Το λέω ειλικρινά, μακάρι να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει κι ας μην παίζω εγώ. Αυτό δεν θα το ακούσεις από έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε μια ομάδα πέντε χρόνια ή κάποιον που παίζει αλλά γκρινιάζει κάθε μέρα. Δεν έχω γκρινιάξει ούτε μια στιγμή.

Προπονούμαι σκληρά και κάνω τα πάντα με σωστό τρόπο γιατί σέβομαι τον σύλλογο και το πόσο καλά μου έχουν φερθεί σε αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια».