Κόντρα UEFA – FIFA για τις... επαναστατικές σκέψεις

Σε αντίθετο ρεύμα κινείται ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Σέφεριν, αναφορικά με τα όσα υπάρχουν στα θέματα υπό συζήτηση για το μέλλον του ποδοσφαίρου, στις τάξεις της FIFA. «Δεν χρειάζεται να κάνουμε επανάσταση στο ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.  



Κόντρα UEFA – FIFA για τις... επαναστατικές σκέψεις

Ο Σλοβένος ενημερώθηκε για τις όποιες αλλαγές θα ήθελε να προτείνει ο νυν τεχνικός διευθυντής της FIFA, Μάρκο Φαν Μπάστεν με τη διαγραφή του κανονισμού του οφσάιντ, τις πορτοκαλί κάρτες με τις αποβολές αλά πόλο, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως επίσης και για την αντικατάσταση των πέναλτι με τα τετ-α-τετ οχτώ δευτερολέπτων.

«Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε τέτοιες επαναστατικές κινήσεις. Είναι εκπληκτικό το άθλημα έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα. Το οφσάιντ είναι σημαντικό κομμάτι. Γιατί ν' αλλάξεις το πιο ωραίο άθλημα στον κόσμο; Δεν εκλέχθηκα για να πει ο κόσμος ότι ο Σέφεριν άλλαξε αυτό κι εκείνο... Ας ελπίσουμε ότι ακούγοντας όλα αυτά, τουλάχιστον η FIFA θα μας... αφήσει τη μπάλα για να παίζουμε» ήταν τα λόγια του προέδρου της UEFA!