¶ξια την πρόκριση η Φούλαμ για Σίλβα

Στην παραδοχή ότι η χθεσινή (29/1) αντίπαλός του πήρε επάξια την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας προέβη ο προπονητής της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης στο «Κρέιβεν Κότατζ» και την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του με το εμφατικό 4-1. Από την άλλη, ο ομόλογός του στη Φούλαμ, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, στάθηκε στην απόδοση των Ράιαν Σεσενιόν και Κρις Μάρτιν.



¶ξια την πρόκριση η Φούλαμ για Σίλβα

«Δεν είναι εύκολο, όταν χάνεις με τον τρόπο που το κάναμε σήμερα. Η Φούλαμ ήταν πιο «φρέσκια» από εμάς και άξιζε την πρόκριση. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, εκείνοι άρχισαν πιο δυνατά και ήταν πιο γρήγοροι. Μας έλειπε το επιθυμητό επίπεδο, όσον αφορά το κίνητρο, τη φιλοδοξία και την επιθετικότητα. Χρειαζόμαστε τώρα μία αντίδραση. Θα δουλέψουμε, χάσαμε πλέον το παιχνίδι και οι αντίπαλοι άξιζαν την πρόκριση», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των «τίγρεων» για το παιχνίδι απέναντι στον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Λονδρέζων έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αριστερό του μπακ και σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας του, Ράιαν Σεσενιόν, αλλά και στον επιθετικό του, Κρις Μάρτιν που είχε δώσει προβάδισμα στη Φούλαμ (2-1), και ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Ντέρμπι Κάουντι που θέλει να ανακαλέσει τον δανεισμό του και να επιστρέψει από τον Ιανουάριο, και όχι το ερχόμενο καλοκαίρι, στο «Πράιντ Παρκ».

Για Σεσενιόν: «Το παιδί αυτό δουλεύει σκληρά και βρίσκεται στη σωστή θέση (αριστερός μπακ). Είναι 100% αυτού του είδους ο παίκτης, σύντομα θα φτάσει το υψηλότερο επίπεδο και ελπίζω να απολαύσω τη συνεργασία μου μαζί του για πολύ καιρό στο υλικό αυτό που διαθέτω. Στη δουλειά μας, όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί»!

Για Μάρτιν: «Ο Μάρτιν υπέγραψε νέο συμβόλαιο, κάτι που αποτελεί μία εξαιρετική είδηση για εκείνον και την οικογένειά του. Ίσως, το υψηλότερο που έχει υπογράψει. Αυτό όμως, δεν αλλάζει κάτι, ο παίκτης θα παραμείνει. Αντιλαμβάνομαι πάντως, γιατί η Ντέρμπι Κάουντι θέλει να τον πάρει πίσω. Πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος φορ που διαθέτουμε. Κι εμείς το ίδιο πιστεύουμε», σχολίασε ο Σέρβος προπονητής για τους δύο ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα στα δύο γκολ που πέτυχαν (ο ένας έβγαλε την ασίστ στον άλλον στα τέρματα που σημείωσαν).