«Έσπασε» ρεκόρ 50ετιας η Σέλτικ!

Έκανε 50 χρόνια να ξεπεραστεί, αλλά… χαλάλι! Με το 4-0 επί της Χαρτς, η Σέλτικ έφτασε τα 27 σερί ματς αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις, ξεπερνώντας την αντίστοιχη επίδοση της θρυλικής ομάδας του 1967!



«Έσπασε» ρεκόρ 50ετιας η Σέλτικ!

Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς ήθελε ένα ακόμα παιχνίδι ώστε να πιάσει το απόλυτο ρεκόρ των συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις της Σκωτίας (δηλαδή εκτός από το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ της χώρας) και το πέτυχε απέναντι στη Χαρτς, σε μια άνετη επικράτηση με 4-0 για την 23η αγωνιστική της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ.

Το ρεκόρ αυτό κρατούσε μέχρι πρότινος και για 50(!) χρόνια η ομάδα του Τζοκ Στιν, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών της σεζόν 1966/67 αλλά έγινε και η πρώτη του έκανε το τρεμπλ σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Για την τωρινή Σέλτικ, το σημερινό ρεκόρ είναι ένα ακόμα παράσημο, σε μια χρονιά όπου έχει κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ (τον περασμένο Οκτώβρη) και προηγείται της κούρσας του πρωταθλήματος με διαφορά 22 πόντων από τη Ρέιτζερς, ενώ βρίσκεται και στο «κυνήγι» του Κυπέλλου Σκωτίας και επομένως του εγχώριου τρεμπλ.