Ο MVP, κύριος Σβάινσταϊγκερ

Πολυτιμότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη/πρόκριση επί της Γουίγκαν με σκορ 4-0 είναι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, που επιλέχθηκε βασικός από τον Ζοσέ Μουρίνιο.



Ο MVP, κύριος Σβάινσταϊγκερ

Ο Πορτογάλος κόουτς έριξε στο παιχνίδι παίκτες που δεν έχουν τόσο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους, όπως τον Λουκ Σο και τον Τίμοθι Φοσού-Μενσά στα άκρα της άμυνας, τον Αντονί Μαρσιάλ στην επίθεση και τον «Μπάστι» στο πλευρό του Μαρουάν Φελαϊνί στον άξονα.

Κι από τη μέση και μπροστά πήρε αυτό που ήθελε, με τον Μαρσιάλ να δημιουργεί δις και να σκοράρει τέρμα που ακυρώθηκε, τον Φελαϊνί να βρίσκει δίχτυα και τον... ξεχασμένο Γερμανό να έχει ένα γκολ και μια ασίστ.

Ο τελευταίος βάσει αριθμών είναι ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, ενώ τον σχετικό τίτλο θα πάρει και επισήμως όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία της Γιουνάιτεντ, στην οποία είναι... χιλιόμετρα μακριά από τον δεύτερο. Όσον αφορά τους αριθμούς που προαναφέρθηκαν, ο Σβάινσταϊγκερ είχε επίσης 103 επιτυχημένες πάσες, 131 επαφές με την μπάλα, τρία τάκλιν και τρεις επιτυχημένες προσπάθειες να κόψει το παιχνίδι των αντιπάλων.