Πέταξε έξω τις «τίγρεις» η Φούλαμ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε πανηγυρικά η Φούλαμ, η οποία διέλυσε τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα με σκορ 4-1.



Πέταξε έξω τις «τίγρεις» η Φούλαμ

Η κακή μέρα φάνηκε από ...νωρίς για τους φιλοξενούμενους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναγκάζεται μόλις στο 10' να αντικαταστήσει τον Ντέιβις με τον Μαγκουάιερ λόγω προβλήματος τραυματισμού. Εφτά λεπτά αργότερα ο Σονέ Αλούκο εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κάλας και με ένα πολύ όμορφο αριστερό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι «τίγρεις» προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά τα σουτ των Ερνάντες (35’) και του Ελαμπντελαουί τρία λεπτά αργότερα δεν βρήκαν στόχο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν να επιστρέψουν στο παιχνιδι και τα κατάφεραν στο 49ο λεπτό, όταν ο Εβάντρο εκμεταλλεύτηκε το «κέρασμα» του Ρόμπερτσον και έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπετινέλι. Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο οι «cottagers» θα ανακτούσαν το προβάδισμα και δεν θα το έχαναν ποτέ ξανά…

Το αριστερό σουτ του Μάρτιν δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως ακριβώς συνέβη και δώδεκα λεπτά αργότερα, όταν ο δημιουργός του 2-1 Ράιαν Σεσενιόν, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάρτιν και «έγραψε» το 3-1.

Το τέταρτο και τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιόχανσεν, σφραγίζοντας την πρόκριση για την ομάδα του Γιοκάνοβιτς. Το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 87ο λεπτό λίγη σημασία είχε πλέον για την τελική έκβαση της αναμέτρησης του «Γκρέιβεν Κότατζ».

Οι συνθέσεις:

Φούλαμ: Μπετινέλι, Σεσενιόν, Ριμ, Κάλας, Οντόι, ΜακΝτόναλντ, Γιόχανσεν, Αλούκο (80’ Αγιτέ), Κέρνι, Πιαθόν, Μάρτιν (83’ Πέτσος)

Χαλ: Γιακούποβιτς, Ελαμπντελαουί, Ντέιβις (10’ Μαγκουάιερ), Χάντλστουν, Ρόμπερτσον, Εβάντρο (74’ Τάιμον), Μέιλερ (62’ Νιασέ), Μάρκοβιτς, Ντιομάντε, Ερνάντες, Κλούκας