Πανάξια πρόκριση για Μίλγουολ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Μίλγουολ, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Γουότφορντ, με τον Μόρισον να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα πέντε λεπτά πριν από το σφύριγμα της λήξης.



Πανάξια πρόκριση για Μίλγουολ

Οι γηπεδούχοι θέλησαν από νωρίς να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό της έδρας και λίγο έλλειψε να προηγηθούν στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, όταν μετά από σέντρα του Μόρισον ο Γκρέγκορι σημάδεψε με προβολή το δοκάρι των αντιπάλων. Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά Κούπερ πέρασε ελάχιστα άουτ, ολοκληρώνοντας ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του.

Στο 24ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το δοκάρι της Μίλγουολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκεντιούρα η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο παίκτη και εν συνεχεία …αλουμίνιο. Τελευταία αξιόλογη στιγμή των πρώτων 45 λεπτών είναι ο τραυματισμός του Παντιλίμον, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 36ο λεπτό από τον Γκόμες, με τον Βραζιλιάνο ωστόσο να δείχνει έτοιμος δύο λεπτά αργότερα και να αποκρούει το σουτ του Γκρέγκορι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι των δύο ομάδων άρχισε να σκληραίνει, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες. Ο Γκρέγκορι συνέχισε να είναι κινητικός αλλά άστοχος και οι παίκτες του Ματσάρι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, κάτι που έμελλε να πληρώσουν στο 85ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Μόρισον εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φέργκιουσον και «σκότωσε» από το ένα μέτρο τις ελπίδες των «κίτρινων» για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:                                             

Μίλγουολ:

Άρτσερ, Κάμινγκς,Γουέμπστερ, Κούπερ, Κρεγκ, Ονγιεντίνμα (72’ Γουάλας), Τόμσον, Γουίλιαμς, Ο’Μπράιαν (71’ Φέργκιουσον), Γκρέγκορι (90+5’ Αμπντού), Μόρισον

Γουότφορντ:

Παντιλίμον (42’ Γκόμεζ), Μαριάπα, Καμπούλ, Μπρίτος Καμπρέρα, Τζα Τζετζέ (69’ Γιανμάατ), Ντουκουρέ, Γουάτσον, Γκεντιούρα, Μέισον, Σινκλέρ (77’ Ντίνεϊ), Οκάκα