Φινάλε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (29/1) η τέταρτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup), στα οποία τίθενται αντιμέτωπες ομάδες που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες της χώρας.



Φινάλε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής «ανοίγει» στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) η αναμέτρηση του Λονδίνου στο «Ντεν» ανάμεσα στη Μίλγουολ της τρίτης (League One) και τη Γουότφορντ της πρώτης (Πρέμιερ) επαγγελματικής βαθμίδας του ποδοσφαίρου της χώρας.

Μισή ώρα αργότερα (14:30 ώρα Ελλάδος) θα σημάνει το εναρκτήριο λάκτισμα σε ακόμη ένα γήπεδο της αγγλικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα, στο «Κρέιβεν Κότατζ», όπου η γηπεδούχος Φούλαμ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία (Τσάμπιονσιπ), θα αντιμετωπίσει τη Χαλ που είναι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Μιάμιση ώρα μετά (16:00 ώρα Ελλάδος), και πάλι στο Λονδίνο, η Σάτον της πέμπτης κατηγορίας (National League) υποδέχεται τη Λιντς που μάχεται στην Τσάμπιονσιπ για την άνοδο στην Πρέμιερ.

Την αυλαία «ρίχνει» το παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ», όπου η κάτοχος του περυσινού τροπαίου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φιλοξενήσει τη λίγο πιο... μακρινή της γειτόνισσα, Γουίγκαν, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο, έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια στο θεσμό (κατάκτηση το 2013, στα ημιτελικά το 2014).

Θα πρέπει να αναφερθεί, ότι εφόσον δεν θα υπάρξει ισοπαλία σε κάποιο από τα σημερινά παιχνίδια, η μόνη εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο τέταρτος γύρος της διοργάνωσης, θα είναι ο επαναληπτικός αγώνας του «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» ανάμεσα σε Λέστερ και Φούλαμ που θα διεξαχθεί στις 8/2.

Αναλυτικά, το σημερινό (29/1) πρόγραμμα του Κυπέλλου Αγγλίας έχει ως εξής:

Κυριακή, 29/1

14:00 Μίλγουολ – Γουότφορντ

14:30 Φούλαμ – Χαλ

16:00 Σάτον – Λιντς

18:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν