Ξεχωριστός άνθρωπος και άξιος σεβασμού ο Γουέλμπεκ για Βενγκέρ

Τα καλύτερα λόγια επιφύλαξε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, για τον επιθετικό του, Ντάνι Γουέλμπεκ, ύστερα από την αναμέτρηση απέναντι στη Σαουθάμπτον και το εμφατικό... πέρασμα των «κανονιέρηδων» από το «Σεντ Μέρις» με σκορ 5-0 που τους έδωσε την πρόκριση στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.



Ξεχωριστός άνθρωπος και άξιος σεβασμού ο Γουέλμπεκ για Βενγκέρ

Για τον σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της ομάδας του, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο βασικό σχήμα των Λονδρέζων, δείχνοντας ότι επανέρχεται σταδιακά από το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο, ο Αλσατός τεχνικός επισήμανε τα εξής:

«Το γνωρίζω ότι δούλεψε πολύ σκληρά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν η απόδοση που έχεις στις προπονήσεις, θα... μεταφερθεί και σε κάποιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ήταν εξαιρετικό που τον είδα να μην έχει χάσει τα τρεξίματα και τα τελειώματά του. Δείχνει επίσης, ότι αν είσαι ικανός να μετατρέψεις την απογοήτευση του να μην αγωνίζεσαι σε μία πολύ καλή απόδοση στο ματς τότε είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος» και συμπλήρωσε:

 «Πέραν του ότι δούλεψε σκληρά, πέρασε κάποιες στιγμές μεγάλης απογοήτευσης. Όταν του «έκατσε» η αναποδιά αυτή με το γόνατο και πάλι και από τη στιγμή που είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τότε η κατάσταση αυτή είναι πολύ δύσκολη. Έπειτα, όμως, από την πρώτη απογοήτευση έγινε πιο ανθεκτικός και δούλευε ακόμη πιο σκληρά! Όλοι μέσα στην ομάδα τον σεβόμαστε απεριόριστα, επειδή έχει δείξει πολύ μεγάλη αφοσίωση, ποτέ δεν παραπονέθηκε και απόψε (χθες, 28/1) όλοι είναι χαρούμενοι μαζί του».