Βαλένσια: «Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα»

Για τα συναισθήματά του κατά την περίοδο που συζήταγε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Αντόνιο Βαλένσια.



Βαλένσια: «Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα»

Με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη νυν και την πρώην ομάδα του, ο 31χρονος δεξιός μπακ-χαφ θυμήθηκε το καλοκαίρι του 2009 και τις συζητήσεις του με τον Στιβ Μπρους (σ.σ. τότε προπονητής του στη Γουίγκαν) αλλά και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε εισηγηθεί προσωπικά την μετακίνησή του στο «Ολντ Τράφορντ».

«Όταν μου είπε ο Μπρους ότι η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται να με αποκτήσει δεν τον πίστεψα. Συνήθισε να με πειράζει κατά καιρούς και αυτό με απέτρεπε ακόμη περισσότερο από το να πάρω στα σοβαρά τα λεγόμενά του»

«Μερικές μέρες πριν ανακοινωθεί η συμφωνία συναντήθηκα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όταν τον κοίταξα στα μάτια, συνειδητοποίησα ότι μιλούσαμε σοβαρά για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μια εκπληκτική στιγμή. Εκείνο το απόγευμα δεν ήξερα αν πρέπει να βάλω τα κλάματα ή να ουρλιάξω. Όταν επικοινώνησα με την οικογένειά μου στο Εκουαδόρ δεν με πίστευαν ούτε εκείνοι» τόνισε ο διεθνής άσος.