Συμβαίνει και στους καλύτερους φορ! (vids)

Ως φίλαθλοι έχουμε συνηθίσει πολλές φορές να επαινούμε τους κεντρικούς επιθετικούς, όταν πετυχαίνουν κλασικά «σεντερφορίσια», όπως τα αποκαλούμε πολλές φορές, τέρματα. Τι συμβαίνει, όμως, όταν οι παίκτες αυτοί ευστοχούν με όμορφο, αλλά ταυτόχρονα και... λάθος τρόπο; Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και το αυτογκολ που σημείωσε χθες (27/1) απέναντι στη Λέστερ ο στράικερ της Ντέρμπι Κάουντι, Ντάρεν Μπεντ.



Συμβαίνει και στους καλύτερους φορ! (vids)

Ο 32χρονος Άγγλος είναι ένας από τους πιο έμπειρους «κυνηγούς» στο «Νησί» και μία από τις βασικές μονάδες στο σύνολο του Στιβ ΜακΚλάρεν στην προσπάθεια που κάνουν τα «κριάρια» για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο άλλοτε διεθνής με τα «τρία λιοντάρια» ποδοσφαιριστής, ωστόσο, άνοιξε άθελά του το σκορ στο εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τους περυσινούς πρωταθλητές Αγγλίας, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από τα καρέ της ομάδας του την έστειλε στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του -επίσης άλλοτε διεθνή Άγγλου συμπαίκτη του- Σκοτ Κάρσον.

Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο όγδοο λεπτό του αγώνα και... ευτυχώς για τον ίδιο τον Μπεντ, το νούμερο 13 αποδείχθηκε μάλλον... γούρικο για εκείνον, μιας και 13 λεπτά αργότερα πήρε «πίσω το αίμα του» ισοφαρίζοντας στο 21’ σε 1-1, βρίσκοντας έτσι, αυτήν τη φορά τον σωστό στόχο!

(0:46 – 0:56, η ρεβάνς του Μπεντ από τον... εαυτό του)!