Μουρίνιο: «Αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό»

Την ικανοποίηση του που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» εξέφρασε μετά το παιχνίδι με την Χαλ ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφήνοντας ωστόσο και τις… αιχμές του για την διαιτησία στην χθεσινή ήττα (2-1 από τις «τίγρεις».



Μουρίνιο: «Αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό»

«Για να μιλήσω για την εμφάνιση, θα πρέπει να μιλήσω για πράγματα που δεν θέλω καθώς το παιχνίδι ήταν απολύτως υπό τον έλεγχο μας. Το παιχνίδι ήταν όπως θέλαμε να είναι και κάτι συνέβη ώστε να ‘ανοίξει’ και έπρεπε να συμβιβαστούμε με αυτή την ιδέα», σχόλιασε ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφερόμενος στο πέναλτι που κέρδισε από τράβηγμα του Ρόχο ο Μαγκουάιρ (με το οποίο η Χαλ άνοιξε το σκορ με τον Χάντλστοουν) και συνέχισε λέγοντας:

«Είχαμε περισσότερη δύναμη και ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Μπορούσαμε να είχε σκοράρει πολλά γκολ στο πρώτο ματς. Είχαμε τον έλεγχο και αξίζαμε να είμαστε στον τελικό, γι’ αυτό και συγχαίρω τους παίκτες μου. 18 παιχνίδια χωρίς ήττα είναι κάτι φανταστικό. Εγώ είδα μόνο δυο γκολ, για μένα δεν χάσαμε»!

Για την συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό Λιγκ Καπ, πρόσθεσε: «Κάθε διοργάνωση είναι σημαντική για μένα. Είχαμε δύσκολες κληρώσεις, σκληρούς αντιπάλους αλλά τα καταφέραμε. Οποιαδήποτε διοργάνωση και αν είναι, το «Γουέμπλεϊ» είναι το «Γουέμπλεϊ» και για μένα είναι ένα ξεχωριστό μέρος».