Υπερασπίζεται τον Τζάκα ο Βενγκέρ

«Ασπίδα» προς τον Γκρανίτ Τζάκα ύψωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον προπονητή της Άρσεναλ να υπερασπίζεται σε δηλώσεις του τον 24χρονο Ελβετό.



Υπερασπίζεται τον Τζάκα ο Βενγκέρ

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Αλσατός τεχνικός όσον αφορά τη συμπεριφορά του Τζάκα, καθώς πέρα από το πειθαρχικό και τη δεύτερη κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με τη Μπέρνλι, ο μέσος των «κανονιέρηδων» κατηγορείται και για ρατσιστικά σχόλια στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Αφού διέψευσε το γεγονός, ο Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του Ελβετού, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. «Η συμπεριφορά του είναι φανταστική, είναι εκπληκτικός χαρακτήρας, είναι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στους στόχους του», τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Στη συνέχεια στάθηκε στα τάκλιν του μέσου των «κανονιέρηδων», τα οποία μέχρι στιγμής έχουν αποφέρει δύο αποβολές στη σεζόν. «Θα προτιμούσα να μην κάνει τάκλιν, να μένει όρθιος, αλλά το τάκλιν είναι κάτι που το μαθαίνεις σε νεαρή ηλικία. Μπορείς να το βελτιώσεις με τον καιρό, αλλά είναι καλύτερα να μένεις όρθιος», πρόσθεσε ο Αλσατός.