Προς Ζενίτ ο Ιβάνοβιτς

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, με την «Daily Mail» να αναφέρει πως ενδέχεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει και επίσημη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών!  



Προς Ζενίτ ο Ιβάνοβιτς

Το μέλλον του μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» φαντάζεται εδώ και καιρό ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, με το πιθανότερο σενάριο να είναι εκείνο που τον θέλει να συνεχίζει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα και τη Ζενίτ.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εμφανίζεται να έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον Σέρβο αμυντικό, χωρίς να αποκλείεται να τελειώσει η εν λόγω υπόθεση μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, η «Daily Mail» κάνει λόγο για συμβόλαιο 3,5 χρόνων, ενώ ο παίκτης θα αποχωρήσει από την Τσέλσι ως ελεύθερος, παρότι η συνεργασία τους εκπνέει το καλοκαίρι.

Για την περίπτωση του παραγκωνισμένου φέτος από τον Αντόνιο Κόντε 32χρονου κεντρικού αμυντικού ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Έβερτον, Λέστερ, Γουέστ Χαμ αλλά και άλλες ομάδες από την Ευρώπη όπως η Μπεσίκτας.