Πόλος έλξης η Γουέστ Μπρομ για Φλέτσερ

Την πεποίθησή του ότι ο σύλλογος, στον οποίο αγωνίζεται, είναι ικανός να προσελκύσει πολλούς ποδοσφαιριστές, ώστε να έρθουν στο «Χόθορνς», εξέφρασε ο μέσος και αρχηγός της Γουέστ Μπρομ, Ντάρεν Φλέτσερ.



Πόλος έλξης η Γουέστ Μπρομ για Φλέτσερ

«Είναι ωραίο να γίνεις μέλος σε μία ομάδα που είναι όγδοη στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα είναι ένας πόλος έλξης για πολλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω για να τους εντάξουμε στο δυναμικό μας», επισήμανε ο σκόρερ του 1-0 στην εντός έδρας νίκη (2-0 τελικό σκορ) της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Σάντερλαντ και με αφορμή την προσθήκη του Τζέικ Λίβερμορ στους «μπάγκις», συμπλήρωσε:

«Όλα κρίνονται στον ανταγωνισμό για τις θέσεις στην ενδεκάδα. Το να φέρνεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας, ωθεί τον καθένα να προσπαθεί περισσότερο. Ποιοτικές μεταγραφές, όπως του Τζέικ, μόνο να βοηθήσουν μπορούν τον σύλλογο στο άμεσο, αλλά και στο πιο μακρινό μέλλον. Θέλουμε να βλέπουμε καλούς παίκτες στο κλαμπ, θέλουμε να προοδεύουμε».