Με Κόουλ κόντρα στη Στεάουα

Στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ, στο παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο Τζο Κόουλ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από απουσία ενός μήνα και ο Χότζον θα τον «ρίξει» στην ευρωπαϊκή μάχη των «κόκκινων».



Με Κόουλ κόντρα στη Στεάουα

Ο τεχνικός του συλλόγου έχει αποφασίσει να ξεκουράσει τους Φερνάντο Τόρες και Ντιρκ Κάουτ ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα, την προσεχή Δευτέρα και η επιστροφή του Τζο Κόουλ έρχεται σαν «θεόσταλτο» μήνυμα για τον Χότζον. Με τους Κάραγκερ και Τζέραρντ να τίθενται νοκ – άουτ για αρκετό καιρό ακόμη, ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, ενώ στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένο πως θα εμπιστευθεί τον Σωτήρη Κυργιάκο.

«Οι Μάρτιν Κέλι και Ντάνι Γουίλσον θα ξεκινήσουν κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτούς να αποδείξουν τις δυνατότητές τους με την πρώτη ομάδα» τόνισε αρχικά ο Χότζον και πρόσθεσε: «Ο Τόρες δεν θα ταξιδέψει. Θα αφήσω εκτός αποστολής έξι με εφτά ποδοσφαιριστές που τους προορίζω για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Στα χαρτιά, η ομάδα μου φαίνεται αδύναμη, όμως οι μονάδες όπως ο Τζο Κόουλ, ο Ράιαν Μπάμπελ, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο Ντάνι Γουίλσον, ο Κρίστιαν Πούλσεν και ο Τζόντζο Σέλβεϊ, μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού».