Να παραμείνει στη Σίτι θέλει ο Ντελφ

Παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που έχουν δημοσιευθεί και τον θέλουν ακόμα και από τον Ιανουάριο παρελθόν από το «Έτιχαντ», ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φάμπιαν Ντελφ, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του σε Μέσο της πόλης που ζει, ότι στο νου του έχει μόνο τον σύλλογο, στον οποίο βρίσκεται τονίζοντας παράλληλα, πως είναι ιδιαίτερα ευτυχής που ανήκει στους «πολίτες». 



Να παραμείνει στη Σίτι θέλει ο Ντελφ

 «Κάποιοι συμπαίκτες μου είπαν σε μένα: «Σε συνδέουν με τις Χ, Ψ, Ω ομάδες», εγώ όμως δεν έχω δώσει καμία σημασία. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και προφανώς να επανέλθω σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να πάρω λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει αγωνιστικά. Μου αρέσει πολύ που είμαι μέλος της Σίτι. Δουλεύω με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, έχω έναν σπουδαίο κόουτς και ένα σπουδαίο προπονητικό επιτελείο γύρω μου και είμαι ευτυχισμένος εδώ», επισήμανε ο 27χρονος Άγγλος χαφ και αναφερόμενος στον τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσέθεσε:

 «Ήμουν τραυματίας για περίπου τεσσεράμισι μήνες και έμοιαζα εκείνη την περίοδο να είμαι «ξεχασμένος». Είχα σφιχτούς τένοντες στη βουβωνική χώρα και προσπάθησα να αναρρώσω μέσα σε έξι-επτά εβδομάδες, μα δεν έπιασε τόπο η θεραπεία, γιατί εξακολουθούσε να υπάρχει ένα μικρό σκίσιμο στους τένοντες. Ήμουν πολύ απογοητευμένος, είμαι ένας παίκτης με τόσο μεγάλη ενέργεια που κάποιες φορές τρέχω πάνω-κάτω στους τοίχους του σπιτιού μου»!