Το επίτευγμα της καριέρας του ονειρεύεται ο Κλέμεντ

Στην αποφυγή του υποβιβασμού με τη Σουόνσι, η οποία θα σημάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην «Star» ο προπονητής των «κύκνων», Πολ Κλέμεντ.



Το επίτευγμα της καριέρας του ονειρεύεται ο Κλέμεντ

Ο 44χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις επιτυχίες που σημείωσε ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Κάρλο Αντσελότι σε Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως αφού ένα μετάλλιο νικητή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκεται ήδη στον τοίχο του σπιτιού του, το μόνο που του απομένει είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής της Σουόνσι στην Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης σεζόν.

«Το να κρατηθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ θα σημάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου. Αν δεν είχα κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να σκεφτόμουν διαφορετικά. Όταν ήμουνα στην Τσέλσι και αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά από το γκολ του Ινιέστα σκέφτηκα πως δεν θα βρεθώ ποτέ σε τελικό αυτής της διοργάνωσης. Το κατάφερα όμως το 2014 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον μοναδική μου προτεραιότητα είναι η αποφυγή του υποβιβασμού με τη Σουόνσι».