«Ο Ρούνεϊ μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Έβερτον»

Την πρόκληση της επιστροφής στην Έβερτον προτρέπει στον Γουέιν Ρούνεϊ ο Χάρι Ρέντναπ, κίνηση που ενδεχομένως θα ανέβαζε ιδιαίτερα σε αγωνιστικό επίπεδο τα «ζαχαρωτά».



«Ο Ρούνεϊ μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Έβερτον»

Σύμφωνα με τον Άγγλο τεχνικό, ο Γουέιν Ρούνεϊ πρέπει να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, από τη στιγμή που ναι μεν «έσπασε ένα ακόμα σπουδαίο ρεκόρ (του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 250 γκολ) αλλά δεν υπολογίζεται ως βασικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή θα μπορούσε να είναι η προηγούμενη ομάδα του, η Έβερτον, την οποία θα βοηθούσε στο να κάνει το αγωνιστικό «άλμα» προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει ως βασικό. Δεν σκέφτεται πως είναι καλύτερος από τον Ζλάταν. Πιθανώς είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνον για να αναλάβει μια ακόμα πρόκληση, να πάει δηλαδή κάπου που θα τον θέλουν και θα είναι ένας τεράστιος παίκτης. Γύρνα πίσω, τελείωσε στην καριέρα σου στην Έβερτον και οδήγησε την στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα μπορούσε να πάει εκεί και να τους μετατρέψει σε ένα κορυφαίο κλαμπ. Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, θα βοηθούσε τα νέα παιδιά που θα έρχονται από τις ακαδημίες», σχολίασε για τον 31χρονο επιθετικό ο Χάρι Ρέντναπ.