Το Λιγκ Καπ θέλει να «σηκώσει» ο Ντε Χέα

Το μετάλλιο που απονέμεται στο νικητή του Λιγκ Καπ θέλει να... συμπληρώσει στη συλλογή του ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα, όπως ο ίδιος δήλωσε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου του, εν όψει του δεύτερου ημιτελικού στο θεσμό απέναντι στη Χαλ την Πέμπτη (26/1), στη ρεβάνς του υπέρ των «κόκκινων διαβόλων» 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ».



Το Λιγκ Καπ θέλει να «σηκώσει» ο Ντε Χέα

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, επειδή με νίκη πάμε στο Γουέμπλεϊ, σε άλλον έναν τελικό. Θέλουμε να βρεθούμε εκεί, παίξαμε καλά στο πρώτο ματς στην έδρα μας. Πετύχαμε δύο τέρματα, δεν δεχθήκαμε κανένα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε όμως, ότι θα είναι «πόλεμος» ο αγώνας με τη Χαλ και θα χρειαστεί να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω πραγματικά να κατακτήσω το τρόπαιο αυτό, γιατί δεν έχω το μετάλλιο του νικητή στο Λιγκ Καπ και θα είμαι ευτυχισμένος, αν το αποκτήσω», σχολίασε ο Ισπανός γκολκίπερ και αναφορικά με το σερί της ομάδας του, η οποία μετά και την ισοπαλία που απέσπασε (1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Στόουκ για την Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει αήττητη σε 17 διαδοχικά παιχνίδια, τόσο επί αγγλικού, όσο και επί ευρωπαϊκού εδάφους, προσέθεσε:

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό σερί, αλλά εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο και να συγκεντρωθούμε απόλυτα στους αγώνες μας. Όταν κερδίζεις, όλα σου φαίνονται εύκολα και όλοι είναι χαρούμενοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να νικάμε. Νομίζω, ότι αμυνόμαστε πολύ καλά, μα, κατά τη γνώμη μου, το «κλειδί» της επιτυχίας είναι ότι κρατάμε περισσότερη ώρα στα πόδια μας την κατοχή της μπάλας, για αυτό και δεχόμαστε λιγότερες ευκαιρίες».