Κατηγορείται για ρατσιστικά σχόλια ο Τζάκα!

Σε νέους… μπελάδες φαίνεται πως μπλέχτηκε ο Γκράνιτ Τζάκα, καθώς έχει δεχθεί κατηγορίες για ασεβή σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου προς υπάλληλο του αεροδρομίου «Χίθροου». Το συμβάν εξετάζεται από την αστυνομία του Λονδίνου.



Κατηγορείται για ρατσιστικά σχόλια ο Τζάκα!

Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ο Ελβετός μέσος της Άρσεναλ κατηγορείται για το γεγονός ότι μίλησε με προσβλητικό τόνο σε υπάλληλο του εν λόγω αεροδρομίου το βράδυ της Δευτέρας, και ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε αυτό για να αποχαιρετήσει έναν φίλο του που θα «πετούσε» για τη Γερμανία.

Το συμβάν προκλήθηκε λόγω φραστικού επεισοδίου του φίλου του 24χρονου μέσου με συγκεκριμένο υπάλληλο του αεροδρομίου, με τον ίδιο τον Γκράνιτ Τζάκα πάντως να αρνείται τις οποιεσδήποτε κατηγορίες για αυτό.

Στην ανακοίνωση της, η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει πως ενημερώθηκε για το συμβάν αυτό από τρίτο πρόσωπου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μπροστά στο περιστατικό στο «Χίθροου» και ότι ο ποδοσφαιριστής δεν συνελήφθη, αλλά κατόπιν δικής του επιθυμίας παρευρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου, ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα. Από τη μεριά της, η Άρσεναλ δεν έχει σχολιάσει οτιδήποτε, αναφέροντας απλώς πως είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά την τοπική αστυνομία.