Πρώτα τα τρόπαια, μετά τα λεφτά για Κουρτουά

Ξεκάθαρος στις ποδοσφαιρικές του προτεραιότητες εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τιμπό Κουρτουά, για τον οποίο πρωτίστως μετράει η συμμετοχή σε μια μεγάλη ομάδα και η κατάκτηση τροπαίων παρά τα... παχυλά συμβόλαια!



Πρώτα τα τρόπαια, μετά τα λεφτά για Κουρτουά

Κόντρα στο «ρεύμα» της εποχής που θέλει πολλούς παίκτες να δίνουν προσοχή στα μεγάλα συμβόλαια (ιδίως με μετακινήσεις τους στην Κίνα), ο Βέλγος γκολκίπερ προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερος και να κρατιέται σε ανταγωνιστικό επίπεδο με την Τσέλσι, αφού οι τίτλοι είναι το παν για εκείνον.

«Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο καλά από τη στιγμή που έφτασα στην Τσέλσι. Στον αγωνιστικό χώρο νιώθω καλά και επιχειρώ σημαντικές επεμβάσεις όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Μερικοί ποδοσφαιριστές είναι πιο συγκεντρωμένοι στο τι θα κάνουν αφού σταματήσουν το ποδόσφαιρο, και θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα είναι οικονομικά τακτοποιημένοι αργότερα. Εγώ προτιμώ να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να εισπράττω λιγότερα χρήματα και να κερδίζω τρόπαια.

Το παιχνίδι μου έχει βελτιωθεί αρκετά μέσα στις τελευταίες δυο χρονιές. Μερικές φορές θα έχεις και δύσκολες στιγμές να αντιμετωπίσεις, αλλά γενικά τα πάω καλά. Η αυτοπεποίθηση μου είναι σε πολύ καλά επίπεδα αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι.