«Σφήνα» της Τσέλσι για Λίντελεφ

Δυνατά θέλει να μπει η Τσέλσι στο «παιχνίδι» της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Μπενφίκα, Βίκτορ Λίντελεφ, τον οποίο πολλές πηγές θεωρούν ήδη «κλεισμένο» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα γνωστού βρετανικού Μέσου.



«Σφήνα» της Τσέλσι για Λίντελεφ

Μπορεί ο Σουηδός μπακ να έφτασε ένα βήμα πριν τη μεταπήδησή του στους «κόκκινους διαβόλους» τον Ιανουάριο και οι πηγές να μιλούν για συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, οι «μπλε», φαίνεται πως δεν μένουν... αδιάφοροι από τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο μάλιστα, έχει υψηλά στη μεταγραφική του λίστα ο προπονητής των Λονδρέζων, Αντόνιο Κόντε.

Το εν λόγω ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει όμως, ότι ο Ιταλός τεχνικός και η διοίκηση της Τσέλσι θα προχωρήσουν στις όποιες επαφές για τον παίκτη, μετά το πέρας της τρέχουσας περιόδου, κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η Γιουνάιτεντ πάντως, είναι εκείνη που έχει σαφές προβάδισμα σε ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη από την Πορτογαλία και τους «αετούς» της Λισαβόνας, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο πως η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στις 38 εκατομμύρια λίρες.

Παρ’ όλα αυτά, όσο δεν έχει συμφωνηθεί κάτι οριστικό, δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο το ενδεχόμενο η πρωτοπόρος έως τώρα της Πρέμιερ Λιγκ να πλειοδοτήσει και να φέρει εν τέλει στην αγγλική πρωτεύουσα τον Λίντελεφ.